Projectinrichting advies

Projectinrichting bij Officecity

Bij Officecity kunt u terecht voor de gehele inrichting van uw kantoor. Wij nemen het gehele traject voor u uit handen van 3D tekening tot een compleet ingericht kantoor. In samenspraak met u bekijken we hoe we de kantoorinrichting kunnen laten aansluiten bij uw bedrijf. Bij het inrichten van een kantoorruimte leggen we de focus op zitten, staan, bewegen en ontspannen. Gezonde en tevreden medewerkers zijn belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf en een kantoorinrichting speelt hierbij een belangrijke rol. Elk project is uniek en elk project geven we een persoonlijk karakter passend bij uw bedrijf. Bij de productie van onze meubelen houden we rekening met het milieu en in samenspraak met u kunnen we het milieuaspect doortrekken in de gehele inrichting. Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.

Bellen

023-3020080


Onze aanpak

Showroom vergadertafel

Elk project is uniek, maar we maken gebruik van onderstaand stappenplan om ook uw projectinrichting een succes te laten worden:


We bespreken samen met u de wensen van uw projectinrichting. Dit kan telefonisch, per e-mail, bij u op kantoor of in onze showroom
Aan de hand van een plattegrond kunnen wij een 3D tekening maken van uw (kantoor)ruimte voorzien van de projectinrichting
We stellen vrijblijvend de offerte op van uw aanvraag

Ons assortiment

Bewegend werken

We bieden een totaalassortiment voor de volledige inrichting van uw kantoor en/of project. Van kantoorvloer, tot kantoormeubelen, planten, raambekleding en lockers. We voeren diverse merken om een zo compleet mogelijk aanbod te hebben en hierin onafhankelijk te blijven. Onderstaand treft u een kleine greep uit de merken die wij voeren.


Interstuhl logo Bisley logo Markant logo Dauphin logo Quadrifoglio logo CP Möbel logo IVC Logo Wilkhahn Logo MFLOR logo Karboxx logo


3D tekening

Om een goed beeld van uw toekomstige (kantoor)ruimte te krijgen, kunnen wij een 3D tekening voor u maken. We nemen de maatvoeringen over van uw ruimte zodat we de complete inrichting goed kunnen intekenen. Op deze manier weten we zeker dat alle meubelen goed passen met voldoende bewegingsvrijheid. We richten een ruimte zo in dat medewerkers ergonomisch kunnen werken volgens de ARBO normen. Door middel van een 3D tekening weet u zeker dat de inrichting past in de ruimte qua maatvoering en stijl.

3D tekening

Referenties

We hebben reeds bij veel bedrijven de inrichting mogen verzorgen. In dit blok treft u een kleine greep uit bedrijven aan waar we de inrichting of een deel van de inrichting hebben verzorgd. Indien u voor uw branche voorbeelden zoekt van inrichtingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze referenties

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem aan de Henk schijvenaarstraat 1. In onze showroom vindt u een selectie van ons assortiment kantoormeubelen, kantoorvloeren, lockers en planten. Onze medewerkers laten u graag de diverse mogelijkheden zien. Doordat we in onze showroom een groot aanbod bureaustoelen hebben, kunnen we goed In onze de verschillen tussen al deze stoelen kunnen uitleggen en hoe er ergonomisch gezien het beste op een bureaustoel gezeten kan worden. Ook hebben we vele zit/sta bureaus staan zodat u deze ook eens uit kunt proberen. Om zeker te weten dat we voldoende tijd voor u beschikbaar hebben, kunt u het beste een afspraak maken. Dit kan telefonisch via 023-3020080 of via ons klantenservice formulier.

Onze showroom Onze showroom Showroom vergaderruimte
Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01