Houten Dressoirkasten

Onze houten dressoirkasten geven een luxe uitstraling aan uw kantoor-, woon- of werkruimte. De kasten zijn leverbaar in dezelfde houtkleuren als onze bureaus. Wanneer de producten hetzelfde leveringstarief hebben kunt u deze qua kleur mooi combineren.

7 Producten

Aflopend sorteren

7 Producten

Aflopend sorteren

Houten Dressoirkasten informatie

Handige en stijlvolle houten dressoirkasten

Een houten dressoirkast is een stijlvolle en handige opbergmogelijkheid voor in uw kantoor- en/of bedrijfsruimte. Ze geven uw interieur een stijlvolle, warme en huiselijke uitstraling. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en zijn optioneel te leveren met elementen van glas. Een dressoirkast is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in het gebruik. Door de lage hoogte afmeting zorgt het voor een open karakter van een ruimte. Daarnaast kan een dressoir niet alleen gebruikt worden om materiaal in op te bergen, maar kunnen er ook spullen op staan zoals bijvoorbeeld een printer.

Eenvoudig te combineren met onze andere meubelen

De verschillende houtkleuren van de kasten komen overeen met ons overige assortiment uit dezelfde meubelserie, zoals bureaus en hoge kasten. Op deze manier kunt u een geheel creëren wat zorgt voor een rustige en stijlvolle uitstraling. Bij advies helpt onze klantenservice u graag verder of kom langs in onze showroom.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01