Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Houten kantoorkasten

Onze houten kasten zijn gemaakt hoge kwaliteit melamine, wat zorgt voor een luxe uitstraling. U hebt de keuze uit verschillende houtkleuren, welke overeenkomen met onze bureaus en dressoirkasten van dezelfde lijn. Zo kunt u eenvoudig één geheel creëren in uw inrichting. De kasten zijn voorzien van legborden waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het opbergen van ordners of ander kantoormateriaal. Optioneel kunt u kiezen voor een model met glazen deuren wat een extra luxe uitstraling geeft.

Standaard worden de kasten in delen bij u afgeleverd. Dankzij de aanwezige handleiding zijn ze eenvoudig te monteren. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen door onze montagedienst.

Veel van onze kasten zijn op maat naar uw wens aan te passen. Mocht de gewenste afmeting niet staan vermeld, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

 

Houten Kasten

Een houten kast is een stijlvolle manier om uw kantoormateriaal in op te bergen. Naast de functionaliteit, door de aanwezige legborden, geven de kasten uw interieur ook veel warmte en uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en uitvoeringen wat ze passend maakt voor elke kantoorruimte.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren