Tekeningkasten

Tekeningkasten zijn ontwikkeld met het oog op het opbergen van documenten op diverse formaten, van A0 tot A7. Alle tekeningkasten worden gebruiksklaar geleverd en zijn van hoogstaande staalkwaliteit.

12 Producten

Aflopend sorteren

12 Producten

Aflopend sorteren

Tekeningkasten informatie

Berg uw grotere documenten veilig op met een van onze tekeningkasten

Een tekeningkast is ideaal geschikt om veilig uw grotere documenten als A0 en A1 op te bergen. Door de afmetingen van de kast past het document in zijn geheel in de lade waardoor het document niet zal beschadigen. De tekeningkasten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit staal en zijn geschikt om dagelijks te gebruiken. Of u nou uw tekeningen, bouwtekeningen of andere grote tekeningen wilt bewaren, u doet dit veilig en praktisch in een tekeningkast. De kasten zijn centraal afsluitbaar met een slot.

Ladeverdelers

Door het plaatsen van ladeverdelers in een lade kunnen ook gemakkelijk A2, A3 of A4 documenten worden opgeborgen.

Kleuren

Een tekeningkast mag ook mooi zijn en daarom hebben we diverse kleuren tekeningkasten in ons assortiment zoals bijvoorbeeld wit, grijs en zwart, maar ook kleuren als blauw, groen, geel en rood zijn mogelijk.

Bisley Tekeningkasten

Tekeningkasten van het merk Bisley zijn standaard voorzien van luxe opties. Zo is elke lade voorzien van. een papier aandrukstang en aan de achterzijde van een teruggebogen rand zodat documenten niet kunnen beschadigen. De kasten zijn gemaakt van extra sterk staal en zijn geschikt om dagelijks te gebruiken. De laden zijn voorzien van dubbele kogellagers en lopen extra soepel.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01