Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Vitrinekasten

Alle vitrinekasten zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen voor langdurig en intensief gebruik. Een vitrinekast kunt u gebruiken voor de display van uw producten.

Door het plaatsen van uw producten in een glazen kast met verlichting zorgt ervoor dat deze extra opvallen. Doorgaans wordt deze kast in een lobby of ontvangstruimte geplaatst. Optioneel kunt u bij de vitrinekasten kiezen voor verlichting. Standaard worden de kasten zonder verlichting geleverd. U heeft de keuze uit een gemonteerde uitvoering zodat u deze direct in gebruik kunt nemen of de keuze uit een gedemonteerde uitvoering die u zelf in elkaar kunt zetten. Bij de gedemonteerde uitvoering wordt een montagehandleiding bijgeleverd. Door het online bestellen bespaart u niet alleen tijd maar bent u ook nog eens verzekerd van lage prijzen.

 

Vitrinekasten

Met een vitrinekast kunt u de gewenste producten op een mooie manier tentoonstellen. Optioneel kunt u bij de kast kiezen voor verlichting zodat deze extra opvallen. Alle vitrinekasten zijn centraal afsluitbaar zodat u uw kostbaarheden veilig kunt opbergen.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren