Bisley kasten

Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten. De productie vindt plaats in twee grote fabrieken in Engeland. Dagelijks zijn meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Bisley maakt gebruikt van de nieuwste computergestuurde machines en de nieuwste generatie spuit- en poedercoat straten om de hoogste kwaliteit kasten te maken. Bisley voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. Onderstaand treft u de verschillende productgroepen aan die Officecity kan leveren. Dit is slechts een deel van het totale assortiment van Bisley. Indien u de Bisley catalogus wilt ontvangen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Bisley roldeurkasten Roldeurkasten
De Bisley roldeurkasten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit staal en bovendien voorzien van een stevig slot. De deuren zijn gemaakt van kunststof en zijn voorzien van stalen eindlamellen. De kasten zijn verkrijgbaar in vijf verschillende hoogtes en vier verschillende breedtes. De kasten worden geleverd inclusief legborden.

Bekijk hier onze roldeurkasten


Bisley draaideurkasten Draaideurkasten
De Bisley draaideurkasten zijn in 7 kleuren te leveren zijn net als de andere kasten van Bisley voorzien van een krasbestendige structuurlak. Een driepuntsluiting zorgt voor extra veiligheid. De kast wordt geleverd inclusief legborden. U heeft de keuze uit 3 verschillend hoogtes, zodat u uw kantoor zo praktisch mogelijk kunt inrichten. Bisley draaideurkasten zijn ontwikkeld om maximale archiveerruimte te bieden op een zo gering mogelijk vloeroppervlak.

Bekijk hier onze draaideurkasten


Bisley hangmappenkasten Hangmappenkasten
De Bisley hangmappenkasten kunt u kiezen met 2 laden, 3 laden, 4 laden of 5 laden. De kasten zijn centraal afsluitbaar en u kunt ze gebruiken om uw hangmappen in te archiveren. Dit kunnen zowel A4 hangmappen als A4 folio hangmappen zijn. De laden lopen soepel dankzij de 100% uittrekbare telescoopgeleiding.

Bekijk hier onze hangmappenkastenBisley F-serie kasten F-serie kasten
De Bisley F-serie bieden u optimale flexibele archiveermogelijkheden voor zowel A4 als A4 folio hangmappen. De hoogte van deze kasten is 71,1cm zodat u deze ideaal onder uw bureau kunt plaatsen. De kasten zijn leverbaar met beugelgrepen of handgrepen en zijn centraal afsluitbaar met een slot. De kasten zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal en hebben soepel lopende laden.

Bekijk hier onze F-serie kastenBisley ladeblokken Ladeblokken
De Bisley ladeblokken zijn er in vele uitvoeringen en kleuren. Zo is er de Basic serie, de Wave serie, de Highline serie en de Bite serie. De ladeblokken zijn uitstekend te combineren met de bureaus. Er zijn zowel uitvoeringen die u onder het bureau kunt plaatsen als uitvoeringen die u naast uw bureau kunt zetten. De ladeblokken zijn volledig gelast en zijn centraal afsluitbaar.

Bekijk hier onze ladeblokkenBisley tekeningkasten Tekeningkasten
Bisley tekeningkasten zijn ideaal voor het opbergen van uw grotere documenten zoals A0 en A1 documenten. De laden zijn voorzien van papieraandrukstangen achterin zodat u geen last heeft van een eventuele schade aan uw document. De tekeningkasten zijn verkrijgbaar met 5 laden, 10 laden of 15 laden. Optioneel kunt u kiezen voor ladeverdelers in een lade zodat u deze ook in kunt delen in A2, A3 of A4 formaat.

Bekijk hier onze tekeningkastenAssortiment Bisley

We kunnen het totale assortiment leveren van Bisley. Zo kunnen we ook de meerladekasten, de F-serie kasten, de garderobekasten, magazijnstellingen en systeemkaartenkasten leveren. Indien u een product zoekt wat niet op onze website staat kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01