Draaideurkasten

Alle draaideurkasten worden geleverd inclusief legborden. De kasten zijn afsluitbaar met een slot waardoor u uw kantoormateriaal en ordners veilig kunt opbergen. U heeft de keuze uit een draaideurkast gemaakt van staal of gemaakt van hout. De kasten worden gebruiksklaar geleverd zodat u deze direct in gebruik kunt nemen. Voor moeilijk bereikbare ruimtes leveren we ook demontabele uitvoeringen.

3 Producten

Aflopend sorteren

3 Producten

Aflopend sorteren

Draaideurkasten informatie

De Bisley draaideurkast

De Bisley draaideurkast, of ook wel vleugeldeurkast genoemd, is een prijsvriendelijke en robuuste archiefkast. In de kast zijn legborden bevestigd waarop ordners en kantoorartikelen geplaatst kunnen worden. De kast is voorzien van een 3-punts sluiting en is afsluitbaar met een slot. U heeft de keuze uit een stalen kast of een houten kast en uitvoeringen, diverse hoogtes en diverse kleuren. De Basic serie van Bisley is al vele jaren een veel geplaatste kast in kantoren en thuiswerkplekken.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben of graag vrijblijvend advies ontvangen? Wij helpen u graag. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor al uw vragen.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01