Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Bisley garderobekasten

Voor de garderobekasten van Bisley wordt dezelfde hoge kwaliteit staal gebruikt als voor de roldeurkasten. Deze kasten stralen naast functionaliteit, ook elegantie uit. Doordat de kasten in verschillende kleuren leverbaar zijn, kunt u ze geheel aanpassen aan uw inrichting. Dit zorgt ervoor dat de Bisley garderobekasten perfect zijn voor gebruik in scholen, ziekenhuizen en op het kantoor.

Het assortiment biedt verschillende opties om zo aan al u wensen te kunnen voldoen. Elke garderobekast is voorzien van een cilinderslot met twee sleutels. Er is eventueel een optie voor een hangslot. De kasten zijn tevens voorzien van ventilatiegaten. Zo blijven er geen nare luchtjes hangen. Mocht u meerdere kasten naast elkaar willen plaatsen, dan kunt u deze gemakkelijk aan elkaar koppelen. Op elke garderobekast zit 5 jaar garantie. De kasten worden volledig gelast bij u thuis aangeboden. U hoeft dus zelf niets te monteren. Wij bieden u op deze kasten met een korting die kan oplopen tot 35%

 

Garderobekasten

Bisley Garderobekasten zijn kasten van zeer hoge kwaliteit. Om deze kasten naast hun functionele doeleinden ook elegant te maken, kunt u kiezen uit verschillende kleuren. De garderobekasten zijn uitstekend voor gebruik in scholen en ziekenhuizen, maar ook voor op het kantoor.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren