Garderobekasten

Bisley Garderobekasten zijn kasten van zeer hoge kwaliteit. Om deze kasten naast hun functionele doeleinden ook elegant te maken, kunt u kiezen uit verschillende kleuren. De garderobekasten zijn uitstekend voor gebruik in scholen en ziekenhuizen, maar ook voor op het kantoor.

4 Producten

Aflopend sorteren

4 Producten

Aflopend sorteren

Garderobekasten informatie

Bisley garderobekasten zijn functioneel en elegant

Voor de garderobekasten van Bisley wordt dezelfde hoge kwaliteit staal gebruikt als voor de roldeurkasten. Deze kasten stralen naast functionaliteit, ook elegantie uit. Doordat de kasten in verschillende kleuren leverbaar zijn, kunt u ze geheel aanpassen aan uw inrichting. Dit zorgt ervoor dat de Bisley garderobekasten perfect zijn voor gebruik in scholen, ziekenhuizen en op het kantoor.

Extra relevante informatie over onze Bisley garderobekasten

Ons assortiment biedt verschillende opties om zo aan al uw wensen te kunnen voldoen. Elke garderobekast is voorzien van een cilinderslot met twee sleutels. Er is eventueel een optie voor een hangslot. De kasten zijn tevens voorzien van ventilatiegaten. Zo blijven er geen nare luchtjes hangen. Mocht u meerdere kasten naast elkaar willen plaatsen, dan kunt u deze gemakkelijk aan elkaar koppelen. Op elke garderobekast zit 5 jaar garantie. De kasten worden volledig gelast bij u thuis aangeboden. U hoeft dus zelf niets te monteren. Wij bieden u op deze kasten met een korting die kan oplopen tot 35%.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01