Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Bisley magazijnstelling

Een magazijnstelling zorgt voor veel overzicht in uw archief, magazijn en/of opslagruimte. De systeemstellingen van Bisley bestaan uit een stevige stalen constructie, voorzien van legborden. De indeling hiervan is naar eigen wens in te vullen. Dankzij het handige ophangsysteem zijn de legborden per 20mm verstelbaar. Onder elk legbord kunt u eventueel ook A4 hangmappen ophangen. De draagkracht per bord is maar liefst 90kg. De magazijnstellingen zijn leverbaar in verschillende hoogte- en breedte maten. Daarnaast kunt u ze optioneel nog uitbouwen met één of meerdere aanbouwelementen. Op deze manier is de stelling aan te passen aan de afmeting elke ruimte.

De magazijnstelling wordt in delen geleverd maar is zeer eenvoudig zelf te monteren. De kruisschoren aan de achterzijde van de stelling zorgen voor extra stabiliteit. De standaard kleur waarin deze stelling geleverd wordt is lichtgrijs, RAL 7035.

 

Magazijnstelling

Bisley magazijnstellingen: een assortiment van praktisch en flexibel in te richten stalen legbordstellingen, die op een dusdanige wijze opbouwbaar zijn, dat precies aan uw archiveringsbehoeften kan worden voldaan. Basis- en aanbouwstellingen bieden u de mogelijkheid om een kostenefficiënt opbergsysteem te creëren. Daarnaast is het systeem eenvoudig uit te breiden.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren