Roldeurkasten

Bisley roldeurkasten zijn gemaakt van de beste kwaliteit staal en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. De roldeuren lopen zeer soepel en de kasten zijn afsluitbaar met een slot. U kunt de roldeurkasten direct in gebruik omdat deze gebruiksklaar worden afgeleverd.

11 Producten

Aflopend sorteren

11 Producten

Aflopend sorteren

Roldeurkasten informatie

De populairste archiefkast is de roldeurkast

De meest gebruikte archiefkast voor op de werkplek is de roldeurkast. Dit is een stalen kast met kunststof lamellen als deuren. Wanneer u deze open doet, nemen deze geen extra ruimte in beslag, maar schuiven deze in de kast. Kortom; een goede optie om extra ruimte te besparen. U kunt de kast indelen naar wens, door de handige ophangsystemen. U kunt onder elk legbord A4 hangmappen archiveren. Wel willen we u adviseren om te kiezen voor uitrekframes als u hangmappen regelmatig gebruikt. Door de verschillende combinatie mogelijkheden biedt de Roldeurkast van Bisley de perfecte manier om uw kantoor materialen op te ruimen.

Diverse uitvoeringen Bisley roldeurkasten

Omdat elke werkplek anders ingedeeld is, bieden we de Bisley roldeurkasten aan in vele verschillende hoogtes en breedtes. Op deze manier kunt u uw ruimte optimaal benutten. Zo kunt u ervoor kiezen om een lage kast naast een bureau te plaatsen om het open karakter van een kantoorruimte te behouden. Alle kasten worden standaard gemonteerd geleverd, tenzij anders staat aangegeven. Voor het bezorgen van deze kasten kun u kiezen voor een levering achter de eerst gesloten deur of inclusief inhuizen. Kiest u voor inhuizen dan wordt de kast op de gewenste plek of etage geplaatst en volledig voor u uitgepakt.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01