Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten Glide van Bisley zijn de nieuwe generatie schuifdeurkasten met de kwaliteit en oog voor detail zoals wij dat van Bisley gewend zijn. Deze kasten zijn allemaal uitgerust met een zachte close op de deuren. Tevens heeft u de keuze uit gladde deuren, geperforeerde deuren en akoestische deuren om het geluid in een open ruimte te dempen. Kortom; schuifdeurkasten van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking. 

6 Producten

Aflopend sorteren

6 Producten

Aflopend sorteren

Schuifdeurkasten informatie

Praktische en stijlvolle schuifdeurkasten van Bisley

De schuifdeurkasten van het merk Bisley zijn een stijlvolle manier om uw kantoormateriaal op te bergen. Door de verschillende afmetingen, materialen en kleuren vindt u eenvoudig de schuifdeurkast die bij uw werkplek en kantoor past. U kunt alle kasten van Bisley veilig afsluiten met een cilinderslot inclusief 2 sleutels. Daarnaast heeft u de keuze uit gladde deuren, geperforeerde deuren en akoestische deuren om het geluid in een open ruimte te dempen. Kortom, schuifdeurkasten van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking.

Extra relevante informatie over onze Bisley schuifdeurkasten

Door het plaatsen van Bisley schuifdeurkasten kunt u ruimte besparen, omdat de deuren van de kast niet openslaan in uw kantoorruimte. Alle kasten van Bisley zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit staal en hebben een luxe uitstraling. De kasten zijn ook ideaal geschikt om als dressoir te gebruiken of als room divider.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01