Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Bisley systeemkaartenkast

Door het uitgebreide assortiment van Bisley voor de systeemkaartenkasten kunt u al uw (systeem) kaarten netjes opruimen. De compacte Bisley kaartenkasten bieden een betaalbare mogelijkheid om kaarten overzichtelijk en binnen handbereik op te bergen. U heeft de keuze uit kaartenkasten die geschikt zijn voor A5, A6 of A7 formaat, op te bergen in 1 lade of 2 laden naast elkaar. Door het gepatenteerde koppelsysteem is het mogelijk de kaartenkasten in diverse configuraties met elkaar te verbinden. Elke rij is verstelbaar door een metalen kaartensteun. De laden zijn voorzien van telescopische rails op rolgeleiding, waardoor deze soepel en stil openen en sluiten.

De Bisley systeemkaartenkasten zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal met een garantie van 5 jaar. Op de voorzijde van elke lade is een grote en duidelijk zichtbare etikethouder geplaatst.
Zoekt u een andere Bisley systeemkaartenkast of kaartenkast? Neem contact op met onze klantenservice.

 

Systeemkaartenkasten

Bisley heeft een uitgebreid assortiment systeemkaartenkasten. In elke lade kan men 2 tot 3 rijen kaarten archiveren waarbij elke rij is voorzien van een verstelbare metalen kaartensteun. De laden lopen soepel en stil dankzij de telescooprails op rolgeleiding. Op de voorzijde van elke lade is een grote en duidelijk zichtbare etikethouder geplaatst. Zoekt u een andere bisley systeemkaartenkast of kaartenkast? Neem contact op met onze klantenservice.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren