Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Bisley tekeningkasten

De tekeningkasten van het merk Bisley zijn flexibel in de richten, dit dankzij de verkrijgbare ladeverdelers. Met deze ladeverdelers kunt u naast de A0 en A1 documenten ook andere formaten documenten in een lade opbergen zoals A2, A3 en A4 formaat. Elke lade is voorzien van een papieraandrukstang en aan de achterzijde van een teruggebogen rand, zodat documenten niet kunnen beschadigen. In de laden wordt er gebruik gemaakt van dubbele kogellagers en een uittrekbeveiliging. Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten. Deze tekeningkasten zijn dan ook van een hoge kwaliteit staal en afgewerkt met oog voor detail. Elke lade is voorzien van 2 grote etikethouders zodat u alles overzichtelijk kunt archiveren. De kasten worden per sectie volledig gemonteerd geleverd, een sectie bestaat uit 5 laden.

Wanneer u kiest voor inhuizen/intern transport wordt de kast voor u op gewenste plek neergezet. De transporteur plaatst de secties, indien nodig, dan ook voor u op elkaar.

 

Tekeningkasten

Bisley tekeningkasten zijn flexibel in te richten en zorgen voor een veilige opslag van uw grotere documenten. Tekeningkasten zijn leverbaar in secties van 5 laden zowel op A0 als A1 formaat. Maximaal 3 secties van 5 laden op elkaar plaatsen. Elke lade is voorzien van een papieraandrukstang en aan de achterzijde van een teruggebogen rand zodat documenten niet kunnen beschadigen.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren