Tekeningkasten

Tekeningkasten zijn ontwikkeld met het oog op het opbergen van documenten op diverse formaten, van A0 tot A7. Alle tekeningkasten worden gebruiksklaar geleverd en zijn van hoogstaande staalkwaliteit.

6 Producten

Aflopend sorteren

6 Producten

Aflopend sorteren

Tekeningkasten informatie

De Bisley tekeningkasten

Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten. Deze tekeningkasten zijn dan ook van een hoge kwaliteit staal en afgewerkt met oog voor detail. De tekeningkasten van het merk Bisley zijn flexibel in de richten dankzij de verkrijgbare ladeverdelers. Met deze ladeverdelers kunt u naast de A0 en A1 documenten ook documenten van een ander formaat in een lade opbergen zoals A2, A3 en A4. Elke lade is voorzien van een papieraandrukstang en van 2 grote etikethouders zodat u alles overzichtelijk kunt archiveren. In de laden wordt gebruik gemaakt van dubbele kogellagers en een uittrekbeveiliging. De kasten worden per sectie volledig gemonteerd geleverd, een sectie bestaat uit 5 laden.

Transport en montage

Wanneer u kiest voor inhuizen/intern transport wordt de kast voor u op gewenste plek neergezet. De transporteur plaatst de secties, indien nodig, dan ook voor u op elkaar.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01