De archiefkast als roomdivider

Om een kantoor praktisch in te delen zijn er diverse mogelijkheden. Om aparte werkplekken in een grote ruimte te creëren en af te kunnen scheiden, kunnen archiefkasten ideaal ingezet worden als roomdivider. Voor een open karakter van het kantoor kan er worden gekozen voor een kast van 135cm hoog. Een hoogte van 135cm zorgt ervoor dat je zittend op een bureaustoel de werkplekken aan de andere kant van de archiefkast niet kunt zien, maar dat je wel het open karakter van de kantoorruimte behoudt. Voor een stijlvolle afwerking kan er een topblad op de kast worden geplaatst in dezelfde kleur als de bureaus zodat het kantoor één geheel wordt. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor hoge kasten om een werkplek af te scheiden. Een hoge archiefkast zal het geluid wat meer tegenhouden dan een lage kast en creëert meer privacy.

Werkplek tips:
Indien u stalen archiefkasten gebruikt als roomdivider in uw kantoorruimte, is het mogelijk om een magneet te bestellen met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo hierop. Deze magneet kan de vorm van een (mini)poster hebben en is leverbaar in diverse formaten. U kunt deze vervolgens op de achterkant van de kast plakken voor een stijlvolle en moderne uitstraling.

Als u een archiefkast plaatst als roomdivider kunt u natuurlijk ook twee kasten met de ruggen tegen elkaar zetten. Iedere werkplek heeft dan zijn eigen opbergruimte. Een andere oplossing is om de voorkant van de kasten om en om naast elkaar te plaatsen.