De bestsellers van Officecity #5: vergaderstoel Select

Of we het nou leuk vinden of niet, vergaderen hoort er nou eenmaal bij. Om te brainstormen, het marketingplan te bespreken, de voortgang van een project te meten of een sollicitatiegesprek te voeren bijvoorbeeld. Iets wat vaak wordt vergeten, maar wat een belangrijke rol speelt in het succes van de vergadering, is de vergaderstoel. Een plek waar u zo veel tijd besteed moet immers wel comfortabel zijn! Vergaderstoel Select is één van de populairste producten van Officecity. En dat is niet voor niets…

Bij Officecity hebben we tientallen soorten bureaustoelen in het assortiment. Voor ieder wat wils: stoelen met of zonder armleuningen, vergaderstoelen met stoffen bekleding of juist met een luxueuze lederen afwerking. Vergaderstoel Select valt op door zijn stijlvolle uiterlijk, maar u koopt natuurlijk geen stoel op zijn uiterlijk alleen. De vergaderstoel zit namelijk ook heel comfortabel en is helemaal naar uw wensen aan te passen.

Vergaderstoel met een luxueuze uitstraling
Met zijn prachtige kunstlederen zitting en stijlvolle afwerking is vergaderstoel Select er eentje die opvalt tussen de simpele zwarte of grijze exemplaren. Het is bovendien een stoel die u op veel verschillende manieren kunt customizen. Zo is de zitting beschikbaar in maar liefst negen verschillende kleuren: zwart, zalm, beige, bruin, groen, geel, paars, rood en lichtgrijs. Welke kleur u ook kiest, ze staan alle negen prachtig bij het unieke chromen frame. De armsteunen zijn afgewerkt in een houtlook die u ook zelf kunt kiezen. Beuken, kersen, wengé en cognac zijn hierbij uw keuzes. Op deze manier kunt u de stoel helemaal laten aansluiten bij de rest van de kantoorinrichting en de stijl van het bedrijf.

Ontdek waar u nog meer op kunt letten bij de aanschaf van meubilair voor de vergaderruimte

Veilig en comfortabel
Vergaderstoel Select heeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie. Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatief goede stoel die er ook nog eens prachtig uitziet. Het comfortabele zitvlak van deze vergaderstoel is 45 cm diep en 45 cm hoog, waardoor u gemakkelijk een actieve zithouding aanneemt. De stoel heeft een 4-pootframe met antislipdoppen, waardoor hij stevig op z’n plek blijft staan. Wilt u de stoelen toch aan de kant hebben? Dan kunt u de Select stapelen tot 4 stuks. Bovendien voldoet de vergaderstoel aan de ISO 9001 norm.

Kom vergaderstoel Select bekijken!
Bent u benieuwd geworden naar de statige vergaderstoel Select? In onze work-in showroom kunt u een exemplaar komen bekijken. Uiteraard kunt u ook even proefzitten op deze Officecity bestseller of een andere stoel in onze work-in showroom.

→ Niemand houdt van saaie vergaderingen waar geen concrete actiepunten uitkomen. Zo creëert u een effectieve vergaderruimte!