Lange muur stylen op kantoor

Als u dagelijks het grootste gedeelte van uw dag spendeert op kantoor kan het fijn zijn als u niet naar lange, kale en witte muren zit te staren. Met wat simpele trucjes kunt u de lange muur op kantoor een stuk aangenamer maken om naar te kijken. Dit maakt het kantoor niet alleen sfeervol, maar ook gezelliger en productiever. Heeft u last van een slechte akoestiek? Tegenwoordig zijn er hippe akoestische panelen voor aan de muur verkrijgbaar. Dan slaat u meteen 2 vliegen in één klap!

1. Foto’s of canvasdoek
Heeft u foto’s van leuke teamuitjes of borrels? Hang deze op de muur om meer sfeer te creëren. Foto’s van iets dat u of uw team heeft bereikt of heeft gemaakt kan natuurlijk ook. Wil u het helemaal goed aanpakken? Laat dan een mooie foto op canvasdoek afdrukken. Dit brengt niet alleen sfeer, maar ziet er ook nog eens uit als kunst. Hoe persoonlijker u de foto’s maakt, hoe meer samenhorigheid en teamwork u creëert.

2. Muurstickers en decoratieletters
Muurstickers zijn er in alle soorten en maten. Van mooie grote takken met bloesem, tot geweldige spreuken. Neem eens een kijkje in dit uitgebreide assortiment. Misschien vindt u wel een spreuk die heel goed bij het bedrijf past of waarvan u weet dat dit uw medewerkers motiveert en stimuleert. Heel groot de naam van uw bedrijf of uw slogan op de muur bevestigen kan natuurlijk ook. Op diverse plekken kunt u afzonderlijke decoratieletters verkrijgen. Als u er meerdere aanschaft kunt u blijven variëren en bijvoorbeeld werken met thema’s of spreuken van de week of maand. Als u uw collega’s of medewerkers hierbij betrekt creëert u meer betrokkenheid en kunt u er zelfs een soort van spel van maken.

3. Posters
Posters zijn weer helemaal hot op dit moment. Tegenwoordig zijn er vele diverse varianten in alle formaten te verkrijgbaar. Tevens hoeven ze helemaal niet duur te zijn en brengen ze meteen sfeer op de muur!

4. Wandplankjes
Ook wandplankjes zijn ontzettend hip de laatste tijd. Naast dat het de lange muur wat ‘breekt’ is het ook ontzettend praktisch. Zo kunt u de snoeppot van het bedrijf erop zetten, boeken of bladen die maar in de weg liggen en andere spullen die eigenlijk geen vaste bestemming hebben. Zet er daarnaast ook wat vetplantjes op en u heeft een hele sfeervolle muur!

5. Akoestische panelen voor aan de muur
Sfeer kunt u niet alleen creëren door hetgeen u kunt zien, maar ook in wat u hoort. Een ruimte met een slechte akoestiek komt koud en afstandelijk over. Natuurlijk kunt u absorptieschuim gebruiken, maar laten we eerlijk zijn: dat ziet er niet echt sfeervol uit. Gelukkig kunt u tegenwoordig moderne en mooie akoestische panelen en wandabsorbers aanschaffen. Denk aan trendy vormen en kleuren of akoestische fotopanelen.

Hoe styled u de muren van uw kantoor?