Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Klaptafels en statafels

Zowel klap- als statafels worden veel gebruikt in kantines en vergaderruimtes. Beide tafels zijn ruimtebesparend en zorgen voor een flexibele indeling van de ruimte. De klaptafels zijn voorzien van een zeer stabiele constructie met daarop een kantelbaar blad. Hiermee kunt u eenvoudig, wanneer u het nodig heeft, extra werkruimte creëren. Wanneer u de ruimte niet meer nodig heeft, klapt u de tafel in en bergt u deze makkelijk op. Optioneel kunt u kiezen voor een klaptafel op wieltjes of voor de mogelijkheid om de tafels te koppelen.

De statafels worden dankzij hun bladhoogte vaak ingezet op evenementen of in gezamenlijke ruimtes. Sommige modellen zijn voorzien van een vaste voet en enkele zijn volledig inklapbaar. Al onze tafels zijn voorzien van een melamine blad. Melamine is kras vast, anti reflecterend en is makkelijk schoon te houden. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de tafels geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

 

Klaptafels en Statafels

Al onze klaptafels en statafels hebben een stabiele constructie en zijn gemaakt van de beste materialen. De tafels zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren