Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Scheidingswanden

Een scheidingswand, ook wel privacy paneel genoemd is ideaal geschikt om meer privacy te creëren op de werkplek. Naast het creëren van meer privacy kan een scheidingswand ook helpen bij het tegenhouden van geluid. In ons assortiment hebben we lage scheidingswanden die gemakkelijk aan een bureau vast te klemmen zijn met bijgeleverde bureauklemmen.

Daarnaast zijn er scheidingswanden leverbaar die tussen bureaus in gezet kunnen worden. Ten slotte leveren we ook scheidingswanden die vrijstaand geplaatst kunnen worden. De vrijstaande wanden zijn verkrijgbaar met vaste voeten of zijn ook met wielen verkrijgbaar zoals deze gemakkelijk verrijdbaar zijn. De scheidingswanden die met bladklemmen aan een bureau bevestigd worden zijn enkel te monteren op bureaubladen van 25mm of 30mm dik. De scheidingswanden die tussen bureaus in gezet worden zijn voor extra stevigheid vast te zetten met hoeksteunen. De scheidingswand wordt dan met twee hoeksteunen bevestigd aan het bureau.

 

Scheidingswanden

Een scheidingswand creëert de nodige privacy op een werkplek. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om de scheidingswanden te plaatsen. U kunt deze zowel bevestigen op uw bureaublad als vrijstaand plaatsen. Optioneel kunt u kiezen voor een akoestische scheidingswand, deze zijn geluidsdempend.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren