Scheidingswanden

Een scheidingswand is ideaal geschikt om afscheiding te maken tussen werkplekken. Naast afscheiding dient een wand tussen bureaus ook voor meer privacy en kan het de akoestiek verbeteren. Akoestische wanden zijn geluiddempend en hebben dus een belangrijk bijdrage aan de akoestiek in de kantoorruimte. In de anderhalve meter-samenleving zijn de bureau wanden en bureau panelen ideaal voor het 1,5 meter kantoor.

Producten 1-30 van 34

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 34

Pagina
Aflopend sorteren

Scheidingswanden informatie

Scheidingswand: meer privacy, minder afleiding

Een scheidingswand, ook wel privacy paneel genoemd, is ideaal geschikt om meer privacy te creëren op de werkplek. Een afschermwand tussen bureaus zorgt immers ervoor dat de collega aan de andere kant van het bureau minder goed gezien wordt waardoor de concentratie zal verbeteren, wat weer van positieve invloed is op de arbeidsproductiviteit. In een open kantooromgeving kan worden gekozen voor lage scheidingswanden, of wanden gemaakt van plastic en/of plexiglas. Het open karakter van een ruimte blijft dan behouden terwijl toch afscheiding tussen werkplekken wordt aangebracht. De scheidingswanden worden eenvoudig met klemmen aan het bureau bevestigd.

Akoestische scheidingswand voor kantoor

In ons assortiment hebben we ook scheidingswanden die zijn voorzien van een speciaal materiaal waardoor deze een akoestische werking hebben. Geluid wordt gedempt waardoor de akoestiek in kantoor zal verbeteren. Een combinatie van akoestische bureau scheidingswanden en akoestische vrijstaande scheidingswanden zal goed bijdragen aan de akoestiek.

Hoge scheidingswand

Om een kantoor volledig in te richten met scheidingswanden kunnen wat hogere wanden worden geplaatst en zelfs kunnen vrijstaande wanden, al dan niet verrijdbaar, worden ingezet. Tussen bureaus kan worden gekozen voor een wand die niet alleen boven het bureau uitsteekt, maar vanaf de vloer loopt, waardoor extra veel privacy en afscheiding wordt gecreëerd. Voor een hoge akoestische wand geldt dat de akoestiek bij een dergelijke hoge wand flink zal verbeteren. Om bestaande wanden hoger te maken, leveren we ook plexiglas opzetwanden waardoor snel en eenvoudig bureau wanden hoger gemaakt kunnen worden.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW