Directiestoelen

Onderstaande directiestoelen zijn goede stoelen om goed in te kunnen werken. De stoelen zijn geschikt om dagelijks te gebruiken. Een goede directiestoel zorgt voor een goede zithouding en voorkomt lichamelijke klachten. Daarnaast zorgt een goede zithouding voor een hogere arbeidsproductiviteit dan wanneer u geen goede zithouding heeft.

10 Producten

Aflopend sorteren

10 Producten

Aflopend sorteren

Directiestoelen informatie

Geniet met een directiestoel van design en comfort

Naast normale bureaustoelen bieden we ook directiestoelen aan speciaal voor de directie. Naast een uitstekende zitcomfort is het accent bij onze directiestoelen gelegd op vormgeving en design. De directiestoelen zijn geschikt voor enkele gebruiksuren per dag. Wilt u de hele dag gebruik maken van een stoel? Dan raden we u een ergonomische bureaustoel aan. U heeft keuze uit directiestoelen gemaakt van stof, kunstleder en echt leder. Van luxe designstoelen tot een tijdloos model; wij bieden het aan voor een scherpe prijs.

Vrijblijvend advies over onze directiestoelen

Graag voorzien wij u van advies welke stoel het beste bij u zal passen. Neem voor advies en meer informatie contact op met onze klantenservice.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW