Dressoirs en kasten

Met een mooie kast of dressoir maakt u de inrichting van uw kantoor en/of directieruimte helemaal af. Doordat de verschillende houtkleuren overeenkomen met het overige meubilair van dezelfde serie, kunt u een mooi geheel creëren qua inrichting. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en uitvoeringen, eventueel kunt u kiezen voor een model met glazen deuren voor een extra luxe uitstraling.

18 Producten

Aflopend sorteren

18 Producten

Aflopend sorteren

Dressoirs en kasten informatie

Uitstekende dressoirs en kasten met diverse optiemogelijkheden

Onze dressoirs en kasten zijn gemaakt van hout (melamine). Melamine is een hoogwaardig, krasvast en anti reflecterend materiaal. De kasten en dressoirs zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en kleuruitvoeringen. Op deze manier kunt u uw interieur de gewenste uitstraling geven. De houtkleuren komen overeen met het overige meubilair van dezelfde meubelserie zoals bijvoorbeeld onze bureaus en vergadertafels. Op deze manier kunt u één geheel maken van de kantoorruimte.

Extra relevante informatie over onze dressoirs en kasten

Alle kasten zijn voorzien van legborden. Zo kunt u eenvoudig ordners of ander kantoormateriaal veilig opbergen. De dichte kasten zijn afsluitbaar met een slot. Alle kasten worden in delen bij u afgeleverd. De montagehandleiding maakt de montage echter eenvoudig. Op aanvraag kan onze montagedienst voor u op locatie monteren.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01