Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Houten dressoirkasten

Onze dressoirs en kasten zijn gemaakt van hout (melamine). Melamine is een hoogwaardig, krasvast en anti reflecterend materiaal. De kasten en dressoirs zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en kleuruitvoeringen. Op deze manier kunt u uw interieur de gewenste uitstraling geven. De houtkleuren komen overeen met het overige meubilair van dezelfde meubelserie zoals bijvoorbeeld onze bureaus en vergadertafels. Op deze manier kunt u één geheel maken van de kantoorruimte.

Alle kasten zijn voorzien van legborden. Zo kunt u eenvoudig ordners of ander kantoormateriaal veilig opbergen. De dichte kasten zijn afsluitbaar met een slot. Alle kasten worden in delen bij u afgeleverd. De montagehandleiding maakt de montage echter eenvoudig. Op aanvraag kan onze montagedienst voor u op locatie monteren.

 

Dressoirs en kasten

Met een mooie kast of dressoir maakt u de inrichting van uw kantoor en/of directieruimte helemaal af. Doordat de verschillende houtkleuren overeenkomen met het overige meubilair van dezelfde serie, kunt u een mooi geheel creëren qua inrichting. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en uitvoeringen, eventueel kunt u kiezen voor een model met glazen deuren voor een extra luxe uitstraling.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren