Dossierkasten

 

Officecity heeft een groot assortiment archiefkasten voor het opbergen van uw dossiers. De meest gebruikte kast voor het opbergen van uw dossiers is de dossierkast, ook wel hangmappenkast genoemd. Deze kasten zijn verkrijgbaar met 2 laden, 3 laden, 4 laden of 5 laden. Afhankelijk van de dikte van uw hangmap kunt u per lade circa 60 dossiers of hangmappen kwijt.  Een lade is namelijk 62cm diep en per hangmap ben u gemiddeld 1 cm kwijt.

Verschillende soorten dossiers
De meest gebruikte dossiers zijn de A4 dossiers. Deze mappen zijn even groot als een A4 document en kunt u in alle soorten dossierkasten kwijt. Een maatje groter zijn de A4 folio mappen. Als u hier een A4 document in plaatst heeft u aan beide kanten nog een beetje ruimte over. De minst gebruikte dossiermappen zijn groot folio mappen. Ten slotte hebben we ook kasten in ons assortiment voor het opbergen van A3 dossiers. Onderstaand treft u een overzicht aan van het verschil tussen deze mappen. De afstand is gemeten tussen de twee haakjes van de dossiermap.

- A4 hangmappen: 33cm
- A4 folio hangmappen: 36cm
- Groot folio hangmappen: 39cm

Uitvoeringen:
De dossierkasten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit staal wat ervoor zorgt dat u de kast langdurig en intensief kunt gebruiken. De kasten zijn centraal afsluitbaar en zijn voorzien van soepel lopende laden. De laden lopen soepel dankzij een telescoopgeleiding. Doordat de kast een stalen gelaste constructie heeft hoeft u deze kasten niet zelf in elkaar te zetten, maar kunt u deze na levering direct in gebruik nemen.

Bestel uw dossierkast voordelig online
In onze website kunt u goedkope dossierkasten bestellen van zeer hoge kwaliteit.

Bekijk assortiment

Dossierkasten

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01