Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Garderobebanken

Garderobebanken zijn uitermate geschikt om te plaatsen in garderoberuimtes, kleedkamers of bedrijfsruimtes. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. U kunt kiezen voor een schoenenrek om de schoenen netjes op te ruimen. U kunt ook kiezen voor haken, zodat iedereen zijn of haar jas of kleding kan ophangen. Er zijn speciale banken mogelijk die voor lockers geplaatst kunnen worden om zo de ruimte het beste in te delen. Hebt u geen lockers, maar wilt wel meer banken? Kies dan voor dubbele garderobebanken.

Al onze banken worden gemaakt van sterk staal en hoge kwaliteit hout (beuken). Dit zorgt ervoor dat u de banken intensief kunt gebruiken. Het hout is afgewerkt met een vernislaag, waardoor de garderobebanken krasbestendig zijn. U kunt natuurlijk altijd verschillende banken met elkaar combineren. Alle banken worden ongemonteerd geleverd.

 

Garderobebanken

De garderobebanken zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. Zeer geschikt voor plaatsing in garderoberuimtes, kleedkamers en/of bedrijfsruimtes.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren