Garderobekasten 1 deurs

Om jassen, tassen en eigendommen van uw personeel en klanten veilig op te bergen kunt u kiezen voor garderobekasten. De garderobekasten voorzien van 1 deur hebben in tegenstelling tot de 2 deurs ook nog een handige hoedenplank naast de roede met haken. Er kan dus meer in deze stalen kasten van hoge kwaliteit, dan in de garderobekasten met 2 deuren.

19 Producten

Aflopend sorteren

19 Producten

Aflopend sorteren

Garderobekasten 1 deurs informatie

Praktische garderobekasten voor intensief gebruik

Al onze garderobekasten worden gemonteerd geleverd. U kunt ze meteen op de juiste plaats zetten en in gebruik nemen. De garderobekasten worden extra beschermd tegen krassen door een epoxy poedercoating laag. U kunt deze kasten elke dag gebruiken door de beschermlaag. Naast de beschermlaag worden de kasten ook verstevigd door middel van stootdoppen. Om de jassen, tassen en eigendommen van uw personeel of klanten overzichtelijk op te bergen, kunt u onze garderobekasten aanschaffen.

Extra relevante informatie over onze garderobekasten

Deze kunt u personaliseren door gebruik te maken van de naamkaarthouders. Hebt u veel te maken met vochtige kleding of is de inhoud geurgevoelig? Maak dan gebruik van de geperforeerde deuren voor een goede luchtcirculatie.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01