Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Lockers 4 vakken per kolom

Als u te maken heeft met veel klanten of personeel is het handig dat iedereen zijn of haar eigendommen handig achter slot en grendel kan opbergen. Onze Lockers zijn daar zeer geschikt voor. De lockers bestaan uit een volledig gelaste metalen geheel. De afwerking is gemaakt van een kras vaste epoxy poedercoating. Hierdoor zijn de kasten geschikt voor intensief gebruik.

De deuren worden verstevigd met stootdoppen en zijn voorzien van een naamkaarthouder. Alle lockers voldoen aan de AFNOR norm en beschikken over 2 jaar garantie. Cilindersloten en valgrendelsluiting zijn standaard op voorraad. Bij de drie-vier lockers kunt u alle combinaties maken in de veelvoud van 4 vakken. Zijn de eigendommen vaak geurgevoelig of vochtig, kies dan voor geperforeerde deuren. Deze zorgen voor een betere luchtcirculatie.

 

Lockers 3-4 vakken

Lockers zijn uitermate geschikt om de eigendommen van uw personeel of klanten veilig op te bergen. De lockerkasten worden in zijn geheel geleverd, u hoeft dus niks te monteren. Alle producten zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en zijn van hoge kwaliteit staal.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren