Lockers 3-4 vakken

Lockers zijn uitermate geschikt om de eigendommen van uw personeel of klanten veilig op te bergen. De lockerkasten worden in zijn geheel geleverd, u hoeft dus niks te monteren. Alle producten zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en zijn van hoge kwaliteit staal.

18 Producten

Aflopend sorteren

18 Producten

Aflopend sorteren

Lockers 3-4 vakken informatie

Lockerkasten voor dagelijks gebruik

Als u te maken heeft met veel klanten of personeel is het handig dat iedereen zijn of haar eigendommen handig achter slot en grendel kan opbergen. Onze lockers zijn daar zeer geschikt voor. De lockers bestaan uit een volledig gelaste metalen geheel. De afwerking is gemaakt van een kras vaste epoxy poedercoating. Hierdoor zijn de kasten geschikt voor intensief gebruik.

Extra relevante informatie over onze lockerkasten

De deuren worden verstevigd met stootdoppen en zijn voorzien van een naamkaarthouder. Alle lockers voldoen aan de AFNOR norm en beschikken over 2 jaar garantie. Cilindersloten en valgrendelsluiting zijn standaard op voorraad. Bij de drie-vier lockers kunt u alle combinaties maken in de veelvoud van 4 vakken. Zijn de eigendommen vaak geurgevoelig of vochtig, kies dan voor geperforeerde deuren. Deze zorgen voor een betere luchtcirculatie.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01