Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Lockers 5 / 15 vakken

Om de eigendommen van uw personeel, klanten of gasten veilig op te bergen, kunt u gebruik maken van onze lockers. De lockers bestaan uit een gelaste stalen constructie. Alle lockers zijn volledig afgewerkt met een kras vaste epoxy poedercoating. Door deze coating zijn de kasten geschikt dagelijks gebruik, ook voor wisselende gebruikers. Door het gebruik van stootdoppen worden de deuren extra verstevigd. Daarnaast zijn alle deuren voorzien van naamkaarthouders, zodat u persoonlijk de lockers kunt toewijzen.

Bij aankoop van onze lockers ontvangt u twee jaar garantie. Tot slot kunnen wij met trots vermelden dat onze lockers voldoen aan de AFNOR norm. Bij de vijf tot vijftien lockers kunt u alle combinaties maken per 5 vakken. Zijn de eigendommen van uw klanten of personeel geurgevoelig of vochtig, dan is het aan te raden om te kiezen voor geperforeerde deuren. Deze zorgen voor een betere luchtcirculatie.

 

Lockers 5-15 vakken

Alle lockers worden gebruiksklaar geleverd. De lockers zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal voor een langdurig en intensief gebruik. De vakken zijn afsluitbaar met een slot.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren