Kasten

6 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

6 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Horeca kasten

Wij bieden moderne horeca kasten aan met een design uitstraling. Een horeca kast is zeer praktisch en brengt een uitnodigende sfeer met zich mee. Ideaal voor in een horecagelegenheid om een goede indruk achter te laten op uw gasten. Onze kasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor intensief gebruik.


Diverse modellen en afmetingen

Wij bieden horeca kasten aan in verschillende afmetingen en modellen. Zo heeft u onder andere keuze uit een buffetkast, boekenkast en dressoirkast met allemaal andere hoogtes en breedtes. Hierdoor kunt u de horeca kast uitkiezen die goed past in uw horeca interieur. Een mooi ingerichte horecagelegenheid is zeer belangrijk omdat geschikt horeca meubilair ervoor zorgt dat gasten eerder terug zullen komen.


Combineer met ander horeca meubilair

Combineer onze horeca kasten met elkaar en/of met ander horeca meubilair dat wij aanbieden voor een volledige horeca inrichting. Creëer een uitnodigende sfeer in uw horecazaak door onze kasten te combineren met bijvoorbeeld onze horeca stoelen, horeca banken & fauteuils, barkrukken en/of horeca tafels.


Opbergruimte voor uw horecagelegenheid

Horeca kasten zijn naast een mooie toevoeging in uw horecagelegenheid, ook zeer handig. Ze bieden extra opbergruimte om spullen in te bewaren. Wij bieden kasten aan die verschillen in het aantal deuren, lades en legplanken. Ga voor een open kast of kast met transparante deuren als u iets tentoon wilt stellen.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01