Tafels

17 Producten

Aflopend sorteren

17 Producten

Aflopend sorteren

Horeca tafels

Wij bieden mooie horeca tafels aan van hoogwaardige materialen. Geschikt voor binnengebruik in horecagelegenheden. Op zoek naar horeca tafels voor buiten? Dan kunt u onze terrastafels bekijken. Het kiezen van de juiste tafels is bepalend voor de uitstraling van uw horecazaak. Het is daarom belangrijk om goed na te denken wat u wilt uitstralen en welke tafels hier een bijdrage aan leveren.


Diverse tafels voor verschillende horecagelegenheden

Of u nou tafels zoekt voor uw restaurant, café of kantine, onze tafels zijn geschikt voor alle typen horeca. Zo hebben wij salontafels, eettafels en bistrotafels in ons assortiment. Wij hebben horeca tafels met een standaard hoogte van 75 centimeter waar aan gezeten kan worden maar ook lagere horeca tafels van rond de 40 centimeter die ingezet kunnen worden als salontafel.


Combineer met ander horeca meubilair

Voor een mooie volledige horeca inrichting kunnen onze horeca tafels gecombineerd worden met bijvoorbeeld onze horeca stoelen, horeca banken & fauteuils, barkrukken en/of horeca verlichting. Zo creëert u een uitnodigende sfeer in uw onderneming wat gegarandeerd een goede indruk achterlaat op gasten. Dit is essentieel omdat geschikt horeca meubilair ertoe leidt dat mensen graag terugkomen naar uw zaak.


Design gepaard met duurzaamheid

Onze horeca tafels hebben allemaal een stijlvol design en zijn daarom een positieve toevoeging in elke horecagelegenheid. Naast dat de materialen van hoge kwaliteit zijn, zijn ze ook duurzaam. De tafels hebben een lange levensduur en zijn geschikt voor intensief gebruik.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW