Terrastafels

1 Product

Aflopend sorteren

1 Product

Aflopend sorteren

Horeca terrastafels

Iedereen is het ermee eens dat er bijna niks aantrekkelijker is dan een vol terras. Een gezellig en comfortabel ogende buitenplaats met geschikt meubilair is een echte publieksmagneet voor uw restaurant, café of andere horecagelegenheid. Zelfs met slechte weersomstandigheden creëert een mooi buitenterras een uitnodigende sfeer voor voorbijgangers. Om deze reden is het als horecaondernemer belangrijk om te investeren in goed terrasmeubilair dat aansluit op de uitstraling van de horecazaak.


Zeer functionele horeca tafels

Terrastafels hebben niet alleen de potentie om een aantrekkelijke uitstraling te geven aan uw terras, ze zijn daarnaast ook nog eens zeer praktisch. Onze terrastafels zijn robuust en geschikt voor dagelijks gebruik. Het waterbestendige materiaal is daarnaast simpel schoon te maken wat een ideale eigenschap is voor tafels in de horeca. Bovendien zijn veel terrastafels stapelbaar wat erg gunstig is wanneer uw terras dagelijks opgeruimd moet worden.


Ideaal te combineren met terrasstoelen

Een mooi ingericht terras geeft elke horecagelegenheid een uitnodigend karakter. Daarom wordt aangeraden om de terrastafels te combineren met onze terrasstoelen die ook uitstekend geschikt zijn voor buitengebruik. Op zoek naar horeca meubilair voor binnen? Dan kunt u een kijkje nemen bij onze horeca stoelen, horeca banken & fauteuils, barkrukken, horeca tafels, horeca kasten en horeca verlichting. Mocht u advies willen over uw horeca inrichting dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice..

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW