Verlichting

5 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

5 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Horeca verlichting

Horeca verlichting

Bijpassende verlichting is uiterst belangrijk in uw horecagelegenheid. Het realiseren van sfeervolle horeca verlichting is geen kwestie van zomaar lampen aanschaffen en installeren. Verlichting is namelijk een eenheid met het interieur van uw restaurant, café, hotel of kantine en draagt bij aan de eerste indruk die gasten van uw onderneming krijgen.


Gezellige verlichting met een aantrekkelijk design

Onze horeca verlichting creëert een gezellige en warme sfeer in elke ruimte. Dit levert een positieve bijdrage aan het uitnodigende karakter dat elke horecagelegenheid wilt uitstralen. Daarnaast hebben onze lampen een mooi en veelzijdig design die in elke inrichting passen. Of u nou op zoek bent naar lampen voor uw moderne restaurant of bruine kroeg, onze horeca lampen zijn geschikt voor elke horecagelegenheid.


Combineer met ander horeca meubilair

Voor een volledige horeca inrichting wordt aangeraden om onze horeca verlichting te combineren met horeca stoelen, horeca banken & fauteuils, horeca tafels, horeca kasten en/of barkrukken uit ons assortiment. Geschikt horeca meubilair zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling, wat een positieve bijdrage levert aan de eerste indruk die gasten hebben van uw horecazaak.


LED lamp meegeleverd

De lampen in ons assortiment worden inclusief een warme LED lichtbron geleverd. Deze is eenvoudig te installeren en straalt een aangename gloed uit. De LED lampen zijn energiezuinig en gaan langer mee dan andere lampen.

Copyright © 2022 Officecity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01