IJzeren archiefkasten


Officecity heeft een groot assortiment ijzeren archiefkasten. Het grootste deel van de kasten wordt uit voorraad geleverd zodat u het snel in huis heeft. Kasten gemaakt van ijzer / staal zijn ideaal voor kantoorgebruik. De kasten zijn geproduceerd voor dagelijks en langdurig gebruik. De ijzeren kasten zijn geschikt om minimaal 10 jaar zorgeloos te gebruiken. De staaldikte van de ijzeren kasten bedraagt circa 0,8mm afhankelijk van de soort kast. Van een roldeurkast is de staaldikte van de zijpanelen maar liefst 0,9mm en van de achterkant is dit 0,8mm. De ijzeren kasten zijn in diverse kleuren te spuiten waardoor de kleur van de kast overeenkomst met de rest van de kantoorinrichting. De laatste jaren is het een trend om veel witte ijzeren kaste te plaatsen omdat dit goed te combineren is met de bureaus en bureaustoelen.

De ijzeren kasten zijn voorzien van een krasbestendigde laklaag zodat de kasten mooi blijven. Het grootste deel van de archiefkasten bestaan uit één geheel omdat de verschillende onderdelen in de fabriek al aan elkaar zijn gelast. Na levering kunt u de kast dus direct in gebruik nemen zonder hierbij tijd te steken in de montage. Voor kantoren die bereikbaar zijn met een draaitrap hebben we ook zelfbouw archiefkasten in het assortiment. Deze kasten kunt u eenvoudig in elkaar schuiven zonder moeilijke montage.

Merk archiefkasten
In ons assortiment bieden we ook ijzeren Bisley kasten aan. Bisley is een merk wat wordt geproduceerd in Engeland. Kasten van Bisley zijn verkrijgbaar in meer kleuren dan onze huislijn kasten en er zijn meer accessoires voor te leveren.

Goedkoop uw ijzeren archiefkast online kopen
Niet alleen de kwaliteit is bij ons belangrijk, maar ook zeker de prijs. U bent verzekerd van de beste prijs/kwaliteitverhouding en u bent verzekerd van het feit dat de kasten jarenlang zorgeloos te gebruiken zijn. Om dit te bekrachtigen zit er op de meeste kasten een garantie van 5 jaar.

Ijzeren archiefkasten

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW