Kantoor Interieur

Officecity is gespecialiseerd in alles wat met het kantoor interieur te maken heeft. In een kantoorruimte is het belangrijk dat een kantoorruimte praktisch, naar werkzaamheden is ingericht. Voor elke medewerker is het belangrijk dat deze een instelbare werkplek heeft die naar wens kan worden ingesteld. Naast het feit dat een interieur praktisch en ARBO verantwoord dient te zijn is het ook belangrijk om waarde te hechten aan het esthetische aspect. Kleurgebruik is op het eerste gezicht wellicht niet zo belangrijk, maar kan een bijdrage zijn aan het welzijn van de medewerkers. Een praktische, ergonomisch en stijlvol interieur zou de basis moeten zijn voor elk bedrijf.

Hulp nodig bij de keuze van uw kantoor interieur?

Het kan een lastige en tijdrovende klus zijn om uw kantoorruimte naar wens in te richten. Heeft u bijvoorbeeld wel rekening gehouden met lichtinval in de ruimte en weet u wat de wettelijke werkruimte voor uw medewerkers is? Wij helpen u graag bij de inrichting van uw kantoor zodat iedereen een stijlvolle en naar werkzaamheden ingerichte werkplek heeft. Neem contact met ons op via ons klantenservice formulier of bel ons op het nummer 023-3020080.


Bekijk alvast ons assortiment

 

Archiefkasten Archiefkasten
Voor iedere archiveer behoefte kunnen wij kasten leveren. Een opgeruimd kantoor werkt voor iedereen prettig. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen en kleuren kasten. Een archiefkast kunt u inzetten als roomdivider en/of opbergmogelijkheid en hoeft niet alleen praktisch te zijn, maar kan ook stijlvol zijn zodat het past bij de rest van uw interieur.


Bekijk hier onze archiefkasten


Bureaus Bureaus en Tafels
Ons assortiment bureaus en tafels bestaat uit diverse afmetingen, uitvoeringen kleuren. U heeft de keuze uit hoogte instelbare bureaus of bureaus met een vaste hoogte. Bij een bureau is het belangrijk om na te denken over ergonomie. Een instelbaar bureau kan aangepast worden aan de medewerker zodat deze ergonomisch verantwoord kan werken.


Bekijk hier onze bureaus en tafels


Directiemeubilair Directiemeubilair
Om uw directiekamer praktisch en stijlvol in te richten hebben we speciale directie meubellijn. De meubelen hebben een design uitstraling en geven uw kantoorruimte net dat beetje extra. Het assortiment bestaat uit diverse uitvoeringen bureaus, vergadertafels, stoelen en banken. Het is te allen tijde mogelijk om catalogi en kleurstalen aan te vragen zodat u een beter beeld heeft van de meubelen.


Bekijk het directiemeubilair


Kantoorstoelen Stoelen
Een bureaustoel is wellicht wel het belangrijkste meubel in uw interieur. Op een stoel wordt elke dag gezeten en dus is het belangrijk dat deze de hele dag lekker zit. Niet alleen bij de bureaustoel is het belangrijk dat deze een aangenaam zitcomfort heeft, ook een vergaderstoel en kantinestoel moeten voorzien zijn van een aangename zitting. Een ergonomische en stijlvolle stoel is voor elke inrichting een must.

Bekijk de stoelen


Lockers Garderobe en Lockers
Om uw garderobe ruimte en/of kleedkamer mooi en praktisch in te richten leveren we diverse garderobekasten, lockers en kleedkamerbanken.

Bekijk de garderobekasten en lockers


Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01