Interstuhl HUB hoekbank

  • Levertijd:
    6-8 weken
  • Leveringstarief:
    Lamba
  • Artikelnummer:
    HU320
Van € 5.480,00 Voor € 4.299,00 € 5.201,79
uw korting: -22%

Interstuhl HUB hoekbank lage rugleuning

De Interstuhl HUB hoekbank is met recht een echte designbank te noemen en een echte eycatacher in elke ruimte waar de bank staat. De grote hoekbank is onderdeel van de Interstuhl HUB serie en kan zeer goed worden gecombineerd met de andere producten uit de HUB meubelserie. Het zitcomfort in combinatie met het design is uniek te noemen. De buitenkant van de hoekbank kan gestoffeerd worden in het wit of het zwart. De bekleding van de bank kan gekozen worden in vele stofsoorten en kleuren. Het onderstel van de zitbank kan gekozen worden in zwart en wit aluminium. De bank wordt gemonteerd geleverd in een beschermhoes. Combineer de bank met de HUB stoelen, banken en achterwanden en zitjes. Door meerdere hoekbanken, rechte banken en fauteuils te plaatsen kan een zeer fraaie zitruimte / overlegplek gecreëerd worden. Neem contact op met onze klantenservice om alle mogelijkheden te bespreken van de HUB serie.

Afmetingen:
- Totale breedte: 200.5 cm
- Totale diepte: 200.5 cm
- Totale hoogte: 67.5 cm
- Zithoogte: 37.0 cm
- Hoogte rugleuning: 28.5 cm

De Interstuhl HUB meubelserie

De HUB serie van de Duitse topfabrikant Interstuhl kenmerkt zich door de nieuwe manier van werken. De kantoorruimte wordt meer een plek van samenkomen en samenwerken wat ook een nieuwe manier van inrichten vereist. De HUB serie maakt flexibel werken en inrichten mogelijk en is ideaal geschikt voor het huidige en toekomstige kantoorlandschap. De HUB meubelserie  is een veelzijdig en modulair systeem om naar wens een ruimte in te richten waar na nadruk ligt op samenkomen, samenwerken en in rust kunnen werken in een gezellige en stijlvolle omgeving. De serie bestaat uit vele stoelen, fauteuils, banken, scheidingswanden, akoestisch meubilair, zitjes en overlegplekken. Door een ruimte in te richten met de HUB serie is de inrichting flexibel, verplaatsbaar en gemakkelijk uit te breiden. Het meubilair is met elkaar te koppelen, verbinden en uit te rusten met diverse opties. De keuze uit kleuren en materialen is enorm, zo kan niet alleen gekozen worden uit tientallen stofkleuren, maar zijn ook bekledingen mogelijk van vele leerkleuren. Zo is de HUB serie zeer breed inzetbaar en kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse meubelen, kleuren en materialen.

Kleuren en materialen:
We kunnen de HUB serie in zeer veer kleuren en stoffen leveren. De genoemde kleuren op de kleurenkaart is slechts een klein deel van alle kleuren die we kunnen leveren. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom om alle kleuren te bekijken.

Stofsoorten:
Citadel / Era / Manhattan / Net / Lucia / King / Royal / Medley / Amalfi / Fame / Field / Climatex Utlra / Synergy / PUxx / Rime / Rundnappaleer / Leder Ascot

Bijbehorende producten

Copyright © 2022 Officecity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01