Interstuhl HUB Schommelbank

  • Levertijd:
    6-8 weken
  • Leveringstarief:
    Lamba
  • Artikelnummer:
    HU380
Van € 12.192,00 Voor € 9.750,00 € 11.797,50
uw korting: -20%

Interstuhl HUB schommelbank

De Interstuhl HUB schommelbank is een unieke blikvanger in elke kantoorruimte en/of ontvangstruimte. De schommel is onderdeel van de Interstuhl HUB serie en kan zeer goed worden gecombineerd met de andere producten uit de HUB meubelserie. Het zitcomfort in combinatie met het design is uniek te noemen. De schommelbank is voorzien van 3 zitplaatsen. De buitenkant van de schommel, de zitschaal, kan gestoffeerd worden in het wit of het zwart. De bekleding van de bank kan gekozen worden in vele kleuren en stofsoorten. Het frame van de schommelbank kan gekozen worden in zwart en wit staal. De bank wordt gemonteerd geleverd in een beschermhoes. De schommelbank is geschikt voor een zware belasting en kan gemakkelijk door 3 personen op gezeten worden. Combineer de bank met de HUB stoelen en fauteuils, achterwanden en zitjes.

Soort frame
- Stalen onderstel gepoedercoat in zwart of wit

Afmetingen:
- Totale breedte: 260 cm
- Totale hoogte: 195 cm
- Totale diepte: 159.5cm

De Interstuhl HUB meubelserie

De HUB serie van de Duitse topfabrikant Interstuhl kenmerkt zich door de nieuwe manier van werken. De kantoorruimte wordt meer een plek van samenkomen en samenwerken wat ook een nieuwe manier van inrichten vereist. De HUB serie maakt flexibel werken en inrichten mogelijk en is ideaal geschikt voor het huidige en toekomstige kantoorlandschap. De HUB meubelserie  is een veelzijdig en modulair systeem om naar wens een ruimte in te richten waar na nadruk ligt op samenkomen, samenwerken en in rust kunnen werken in een gezellige en stijlvolle omgeving. De serie bestaat uit vele stoelen, fauteuils, banken, scheidingswanden, akoestisch meubilair, zitjes en overlegplekken. Door een ruimte in te richten met de HUB serie is de inrichting flexibel, verplaatsbaar en gemakkelijk uit te breiden. Het meubilair is met elkaar te koppelen, verbinden en uit te rusten met diverse opties. De keuze uit kleuren en materialen is enorm, zo kan niet alleen gekozen worden uit tientallen stofkleuren, maar zijn ook bekledingen mogelijk van vele leerkleuren. Zo is de HUB serie zeer breed inzetbaar en kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse meubelen, kleuren en materialen.

Kleuren en materialen:
We kunnen de HUB serie in zeer veer kleuren en stoffen leveren. De genoemde kleuren op de kleurenkaart is slechts een klein deel van alle kleuren die we kunnen leveren. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom om alle kleuren te bekijken.

Stofsoorten:
Citadel / Era / Manhattan / Net / Lucia / King / Royal / Medley / Amalfi / Fame / Field / Climatex Utlra / Synergy / PUxx / Rime / Rundnappaleer / Leder Ascot

Bijbehorende producten

Copyright © 2022 Officecity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01