Zaalstoelen

Zaalstoelen zijn ideaal geschikt om met meerdere naast elkaar te plaatsen. Afhankelijk van de soort ruimte kunnen de stoelen met een koppeling geleverd worden zodat de stoelen per rij aan elkaar vastgemaakt kunnen worden. In onze webwinkel staat slechts een klein deel van ons totale assortiment zaalstoelen. Neem contact op met onze klantenservice om uw wensen door te spreken.

3 Producten

Aflopend sorteren

3 Producten

Aflopend sorteren

Zaalstoelen informatie

Eisen zaalstoelen

Zaalstoelen moeten aan diverse eisen voldoen om langdurig gebruikt te kunnen worden. Daarnaast is het belangrijk dat de stoelen goed zitten en daarnaast ook stijlvol eruit zien.

Zaalstoelen in diverse uitvoeringen en kleuren

Officecity heeft een groot assortiment zaalstoelen die in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar zijn. Diverse stoelen zijn ook verkrijgbaar met een koppeling zodat u kunt voldoen aan de brandveiligheid van uw ruimte. Indien de stoelen gekoppeld zijn en er breekt brand zijn, blijven de stoelen aan elkaar vast zitten en ontstaat er geen chaos. Andere opties zijn een bijbelvakje, een schrijfblad of een stoelenwagen.

Zaalstoelen online bestellen

U kunt de stoelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Indien u een grote ruimte wilt inrichten is het ook mogelijk om een proefstoel aan te vragen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01