Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Voor een goede kantoorinrichting zijn veel zaken van belang. Zo moet de inrichting niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en ergonomisch. Een kantoor is immers een plek waar men veel tijd doorbrengt. Een inspirerende werkomgeving zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit en een goede concentratie.

Een opgeruimde werkplek zorgt voor rust. Zorg daarom dat u genoeg ruimte heeft op uw bureau. De gemiddelde afmeting van een bureau is 160x80cm. Om extra werkruimte te creëren, is het mogelijk een bureau uit te breiden met een hoekelement. Voor extra opbergruimte kan er onder het bureau nog een ladeblok geplaatst worden.  Indien een bureau door meerdere mensen wordt gebruikt, zorg dan voor een in hoogte verstelbaar bureau. Er zijn diverse opties beschikbaar om uw bureau in hoogte te verstellen: het kan door middel van schroeven, met een hendel of zelfs elektrisch. Afhankelijk van het doel van de werkplek is dit ook een punt om over na te denken. In onze showroom hebben we diverse uitvoeringen bureaus staan, van een simpel bureau tot een elektrisch verstelbaar zit/sta bureau.

Bij het bureau hoort ook een goede bureaustoel te staan. Hiervoor geldt ook, dat aan de verstelbaarheid hoge eisen moeten worden gesteld als de stoel door verschillende mensen gebruikt wordt. Niet alleen de hoogte van de stoel zelf moet dan variabel zijn, maar ook de hoogte van de armleuningen en de hellingshoek van het zit- en ruggedeelte. Goede bureaustoelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, de keuze hangt af van de stijl die u voor uw kantoorinrichting het geschiktst vindt. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment bureaustoelen. We voorzien u graag van advies en leggen de verschillen uit tussen alle stoelen.

Om uw kantoorinrichting te completeren, kunt u behalve de bureaus, stoelen en ladeblokken, ook nog archiefkasten plaatsen. Afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte kunnen dit draaideur- schuifdeur- of roldeurkasten zijn. Ook hier is er een keuze uit verschillende stijlen. Bekijk onze archiefkasten categorie voor de diverse uitvoeringen.

Officecity neemt u het werk om een kantoor in te richten graag uit handen. Wij kunnen  u vrijblijvend van advies voorzien en zorgen ervoor dat uw kantoor functioneel, maar ook zeker stijlvol wordt ingericht. We hebben een groot assortiment kantoormeubelen in diverse stijlen en uitvoeringen.
Opbergen   Bureaustoelen   Bureaus   
Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01