Kantoorkasten

 

Officecity heeft een uitgebreid assortiment kantoorkasten in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Een kantoorkast wordt standaard gebruiksklaar geleverd. Speciaal voor moeilijk bereikbare ruimtes hebben wij ook demontabele kasten in het assortiment die u zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten. Doorgaans zijn onze voorraadkleuren zwart, grijs, zilver. Andere kleuren kunnen wij ook leveren, hier zit echter een levertijd op van circa 4/5 weken. De kantoorkasten zijn gemaakt van hoogwaardig staal, daarnaast hebben wij ook enkele kasten gemaakt van melamine. Onderstaand treft u een overzicht aan van de verschillende kantoorkasten die wij kunnen leveren. In de verschillende categorieën staat slechts een klein deel van ons totale assortiment.

 

Roldeurkasten
Roldeurkasten zijn kantoorkasten met twee soepel lopende kunststof roldeuren. Deze kasten zijn ruimtebesparend omdat er niet twee deuren een ruimte inslaan, hierdoor maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bovendien kunt u heel gemakkelijk bij de inhoud van de kast komen omdat u niet om deuren heen hoeft te lopen. De roldeuren lopen op een rails die is gemonteerd onderaan de kast. Dit is een zeer robuust systeem. In de roldeurkasten zitten standaard laterale legborden, dit betekent dat u onder deze legborden ook hangmappen kunt hangen. De roldeurkasten zijn afsluitbaar met een slot.
Bekijk hier onze roldeurkasten


Draaideurkasten
Draaideurkasten zijn kantoorkasten met twee uitslaande deuren. Deze kasten zijn helemaal gemaakt van staal. De gemiddelde staaldikte is 0,7cm, dit geldt overigens voor al onze kantoorkasten. De deuren lopen soepel en geruisloos. Ook bij deze kasten worden er standaard laterale legborden geleverd, waaronder u hangmappen kunt archiveren. De draaideurkasten zijn afsluitbaar met een slot.

Bekijk hier onze draaideurkastenSchuifdeurkasten
Onze schuifdeurkasten hebben een toplaag gemaakt van melamine (hout look) en hebben twee soepel lopende schuifdeuren. We hebben naast de standaard schuifdeurkasten ook akoestische schuifdeurkasten speciaal bedoeld voor het geruisloos openen van de schuifdeuren. De schuifdeurkasten zijn afsluitbaar met een slot.

Bekijk hier onze schuifdeurkasten

Hangmappenkasten
Voor het opbergen van hangmappen hebben wij hangmappenkasten in het assortiment. De hangmap hangt u op in een lade met de twee haakjes aan een rails en/of de zijkant van de kast. Wij hebben zowel kasten voor A4 hangmappen als voor A4-folio hangmappen en in de meeste kasten in ons assortiment kunt u beide formaten archiveren. A4 hangmappen hebben een breedte, gemeten tussen de haakjes, van 330mm. A4 folio hangmappen hebben een breedte van 360mm. De laden van een hangmappenkast zijn centraal afsluitbaar met een slot en hebben standaard een kantelbeveiliging. De laden lopen zeer soepel en geruisloos.

Bekijk hier onze hangmappenkastenPostkasten
Voor het opbergen van de post hebben wij verschillende uitvoeringen postkasten. We hebben zowel kleine postkasten, voor bijvoorbeeld op het bureau, als wat grotere postkasten. De meeste van onze postkasten zijn geschikt voor het opbergen van A4 materiaal.

Bekijk hier onze postkasten

Tekeningkasten
Tekeningkasten zijn flexibel in te richten en zorgen voor een veilige opslag van uw grotere documenten. Tekeningkasten zijn leverbaar in secties van 5 laden zowel op A0 als A1 formaat. Maximaal 3 secties van 5 laden op elkaar plaatsen. Elke lade is voorzien van een papieraandrukstang en aan de achterzijde van een teruggebogen rand zodat documenten niet kunnen beschadigen.

Bekijk hier onze tekeningkastenOrdnerzuilen
De ordnerzuilen zijn een originele en praktische manier van het opbergen van uw kantoormateriaal. We hebben zowel ronde uitvoeringen als vierkante uitvoeringen. De ordnerzuilen zijn roterend waardoor u gemakkelijk bij uw spullen kunt. De zuilen zijn er in uitvoeringen van 1 etage tot 6 etages. De ideale kantoorkast voor uw flexibele opbergmogelijkheden. 

Bekijk hier onze ordnerzuilen

Folderstandaards
Voor het tonen of opbergen van uw folders en brochures hebben wij de folderstandaards in het assortiment. De standaards, houders en kasten zijn er in zeer veel uitvoeringen en afmetingen. Er zijn veel accessoires te leveren, zoals wielen, lampjes, bordjes etc.

Bekijk hier onze folderstandaards

Brandwerende archiefkasten
Voor meer informatie betreffende de brandwerende archiefkasten kunt u kijken op onze brandkasten pagina.Vitrinekasten
Voor het origineel tonen van uw spullen en/of materiaal kunt u een vitrinekast gebruiken. De inhoud is vanaf meerdere kanten te bekijken. Deze vitrinekasten kunnen wij leveren met pootjes of wielen. Daarnaast zijn er bij bepaalde vitrinekasten ook lampen te leveren om de spullen in de spotlights te zetten. De kasten zijn gemaakt van sterk glas en zijn er zowel in ronde als vierkante uitvoeringen.

Bekijk hier onze vitrinekastenLockerkasten
De lockerkasten of garderobekasten zijn gemaakt van sterk staal en kunt u plaatsen in een kleedkamer, garderoberuimte of bedrijfsruimte. Deze lockers zijn in uitvoeringen van 1 vak tot 16 vakken beschikbaar. Uiteraard kunt u zoveel combinaties als gewenst naast elkaar zetten. De vakken van de lockers kunnen worden afgesloten met een sleutelslot, hangslot of elektronisch slot. Standaard worden de lockerkasten geleverd met een slot inclusief 2 sleutels. Naast deze lockerkasten beschikken wij ook over een uitgebreide collectie schoolkluisjes.

Bekijk hier onze lockerkastenDressoir kasten
Een dressoir is een lage of half hoge kast waar u zowel materiaal in kunt opbergen als materiaal op kunt zetten. Wij bieden deze kasten aan gemaakt van hoogwaardige kwaliteit melamine. Naast dit assortiment dressoirkasten hebben wij ook de beschikking over een lijn boekenkasten. Deze dressoirs en boekenkasten zijn leverbaar in zeer veel verschillende kleuren. In deze kleuren kunnen we ook bijpassende bureaus en en ander meubilair leveren.

Bekijk hier onze dressoirkasten 

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01