Kantoorstoelen

Veel van uw tijd brengt u door op in uw kantoor en op en rond uw werkplek. Het grootste gedeelte van deze tijd zult u waarschijnlijk zittend doorbrengen. Belangrijk is dan dat u op een goede kantoorstoel zit zodat u geen last krijgt van lichamelijke klachten. Een goede zithouding is belangrijk voor een hoge arbeidsproductiviteit en kunt u enkel aannemen als uw werkplek daarvoor goed is ingericht. Goede kantoorstoelen vormen de basis voor een goede kantoorinrichting en hier moet voor de aanschaf goed over worden nagedacht. Officecity heeft diverse bureaustoelen in het assortiment die u zo kunt instellen zodat u een actieve en gezonde werkhouding kunt aannemen. U kunt bij het instellen niet enkel de hoogte van de stoel instellen, maar ook de zitdiepte, de hoogte en breedte van de armleggers, de gewichtsinstelling en nog vele andere functies. De meeste ergonomische bureaustoelen die wij aanbieden zijn geschikt om 8 uur per dag op te zitten en daarnaast kunt u volgens de ARBO normen werken.

Belangrijk is ook dat u comfortabele vergaderstoelen heeft, zodat u bij een vergadering of bijeenkomst ook een goede zithouding kunt aannemen en geconcentreerd kunt luisteren. De meeste vergaderstoelen hebben een zitting en rugleuning bekleed met stof voor een aangenaam zitcomfort.

Andere kantoorstoelen die wij kunnen leveren zijn de wachtstoelen en kantinestoelen. Voor beide stoelen geldt dat ook zitcomfort belangrijk is, maar ook een stijlvolle uitstraling. Bij kantinestoelen is het ook van belang dat deze gemakkelijk zijn schoon te maken zijn. voor een unieke uitstraling van uw ruimte hebben we ook diverse designstoelen in ons assortiment die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Kantoorstoelen kunt u eenvoudig online kopen tegen scherpe prijzen. De meeste stoelen zijn uit voorraad leverbaar zodat u direct snel in huis heeft.

Copyright © 2021 Officecity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01