Ordnerkasten

Een ordnerkast is ideaal geschikt voor het opbergen van uw ordners en uw kantoormateriaal. Op deze manier zorgt u voor een opgeruimde werkplek. Een opgeruimde werkplek zorgt voor meer rust wat weer een hogere arbeidsproductiviteit tot gevolg heeft. De meest verkochte ordnerkasten zijn kasten gemaakt van staal. In de kast zitten legborden waarop u de ordners kunt plaatsen. Deze legborden zijn in hoogte verstelbaar zodat u de kast zo praktisch mogelijk kunt indelen.

We hebben verschillende ordnerkasten in ons assortiment welke gebruiksklaar en inclusief legborden worden geleverd. In de meeste kasten kunt u per legbord circa 12 ordners kwijt. Een veel gebruikte kast voor het opbergen van uw kantoormateriaal is een roldeurkast. Dit komt omdat u veel ruimte in een dergelijke kast heeft en u de kast gemakkelijk open kunt laten staan omdat er geen openslaande deuren de kantoorruimte in gaan.

Maak uw keuze uit de volgende kasten:

 

Draaideurkasten
Een draaideurkast heeft twee uitslaande deuren. Het is een veel gebruikte kast voor het opbergen van ordners.  De meest verkochte afmeting is H195 x B92 x D42cm, hierin kunt u 5 rijen ordners boven elkaar kwijt. De kast is afsluitbaar met een slot.

Bekijk onze draaideurkasten.

Draaideurkasten

 

Roldeurkasten
Met een roldeurkast heeft u geen openslaande deuren uw kantoorruimte in. Dit zorgt dat u de kast bij gebruik open kunt laten staan en dat u minder ruimte nodig heeft voor de kast. De roldeuren lopen erg soepel en de kast is afsluitbaar met een slot. De meest verkochte afmeting is H197 x B120 x D45 cm. Op de legborden kunt u ordners plaatsen en u kunt hangmappen onder de legborden hangen.

Bekijk onze roldeurkasten.

Roldeurkasten

 

Schuifdeurkasten
Een schuifdeurkast is vergelijkbaar met een roldeurkast, echter schuiven de deuren hierbij de kast in. Bij een schuifdeurkast is één deel van de kast altijd gesloten omdat hier een schuifdeur voor zit. De deuren lopen soepel.

Bekijk onze schuifdeurkasten.

Schuifdeurkasten

 

Houten archiefkasten
Om uw werkplek een huiselijke sfeer te geven, hebben we ook houten archiefkasten in ons assortiment. Deze zijn zowel in open als in gesloten uitvoeringen verkrijgbaar.

Bekijk onze houten archiefkasten.

Houten ordnerkasten

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01