Salvus HS2 archiefkast

  • Levertijd:
    1-2 weken
  • Leveringstarief:
    Luna
  • Artikelnummer:
    16551
Van € 1.383,00 Voor € 899,00 € 1.087,79
uw korting: -35%

Salvus HS2 archiefkast

Deze brandkast is niet meer leverbaar.


Met een HS2 beschermt u uw waardevolle documenten tegen brand en diefstal als gevolg van inbraak. In de HS2 kunt u waardevolle zaken bewaren zoals administratie en documenten. De kast is gebouwd uit SM-staal en zeer degelijk geconstrueerd met een versluiting door middel van vijf schoten. En met een optioneel elektronisch slot kunnen meerdere gebruikers makkelijke gebruik van de HS2 maken. 


DIN 4102: De dubbelwandige kast/kluis is gevuld met een brandwerend isolatiemateriaal volgens DIN4102. 


- Kleuren: lichtgrijs / antraciet
- Afmetingen: H195 x B93 x D52 cm (uitwendig)
- Afmetingen: H180 x B82 x D42 cm (inwendig)
- Inclusief 4 legborden per kast
- Gewicht: 142 kg
- Hoogwaardig SM-staal voor optimale braakvertraging
- Dubbelbaard veiligheidsslot met twee sleutels
- Extra braakvertragend door vijf schoten (drie horizontaal en twee verticaal)
- Vier systeemlegborden voor A4 hangmappen
- Thermische isolatie volgens DIN 4102


Deze brand- en braakwerende archiefkast is ontworpen voor toepassing in het kader van een breed opgezette moderne beveiligingsplanning. De archiefkast HS2 vergroot niet alleen uw gevoel van veiligheid maar staat ook, in de zeldzame ogenblikken dat het er echt op aankomt, als een rots in de branding.


Levering:


De kast wordt afgeleverd op een pallet op de begane grond achter de eerst gesloten deur. Indien u wilt dat wij de kast op de plek van bestemming zetten kunt u hiervoor kiezen voor een meerprijs. De voorwaarde hiervoor is, dat er een lift aanwezig is in het pand. 


Uitleg sloten:


U heeft keuze om het dubbelbaard slot te vervangen voor een elektronisch slot. Daarbij heeft u keuze tussen het slot Basic en Multicode. Bij elektronisch slot Basic heeft u 1 gebruiker code en 1 manager code. Dit slot komt standaard met manipulatieblokkering, openingsvertraging- en venster (programmeerbaar 1 t/m 99 minuten). Het slot is voorzien van en geïntegreerd batterij vak en is gecertificeerd EN 1300 en VdS Klasse II. Het elektronisch slot Multicode heeft ook al deze eigenschapen, maar heeft 9 gebruikerscodes in plaats van 1. Ook kan dit slot op een stil alarm worden aangesloten. 

Bijbehorende producten

Copyright © 2022 Officecity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01