Stalen kasten

Stalen kasten

 

In een kantooromgeving zijn stalen kasten de meest gebruikte archiefkasten. Staal is een materiaal wat sterk is, gemakkelijk schoon te maken is en in diverse kleuren te spuiten is. Door deze eigenschappen worden deze kasten regelmatig ingezet bij kantoorinrichtingen en projectinrichtingen. De meest voorkomende kleuren stalen kasten zijn zwart, lichtgrijs en zilver. Om uw kantoor een unieke uitstraling te geven zijn ook kasten leverbaar in kleuren als wit, beige, antraciet, rood en blauw. Onderstaand treft u een overzicht aan van stalen archiefkasten die wij kunnen leveren.

 

Zwarte roldeurkast Stalen Roldeurkasten
Roldeurkasten zijn veel gebruikte stalen archiefkasten. Doordat de deuren in de kast zelf verdwijnen heeft u geen last van openslaande deuren. De meest gebruikte kleuren zijn zwart, grijs, zilver en wit. De roldeurkasten in ons assortiment worden gebruiksklaar bij u geleverd inclusief legborden. De roldeurkast is verkrijgbaar in zwart, grijs, wit, zilver en vele andere kleuren.


Bekijk hier onze roldeurkasten


Grijze draaideurkast Stalen Draaideurkasten
De stalen draaideurkasten zijn de goedkoopste archiefkasten in ons assortiment. Het zijn veel gebruikte kasten en worden net als de roldeurkasten gebruiksklaar geleverd. De meest gebruikte afmetingen zijn H180 x 80cm en H195 x B92cm. De draaideurkast is verkrijgbaar in zwart, grijs, zilver, antraciet en beige. Op aanvraag kunnen wij de kast ook in andere kleuren leveren zoals wit, blauw, groen, roze en rood.


Bekijk hier onze draaideurkasten


Grijze hangmappenkast Stalen Hangmappenkasten
Ook voor hangmappenkasten is staal het meest gebruikte materiaal. De corpus van de kast is gelast en hierdoor erg stevig. De laden lopen soepel op ladegeleiders en zijn bovendien centraal afsluitbaar met een slot. De meest gebruikte hangmappenkast is een kast met 4 laden. In de kast kun u uw hangmappen op een veilige manier opbergen. Afhankelijk van de dikte van de hangmap kunt u tussen de 50 en 60 hangmappen kwijt. De hangmappenkasten is verkrijgbaar in zwart, grijs, zilver, wit, rood, groen en vele andere kleuren.

Bekijk hier onze hangmappenkasten


locker Stalen Lockers
Lockers worden regelmatig ingezet in kleedkamers en garderoberuimtes. Belangrijk is dat het materiaal van de lockers gemakkelijk is schoon te maken en onderhoudsvrij is. Om deze redenen zijn alle lockers in ons assortiment gemaakt van staal. Daarnaast is staal een sterk materiaal waardoor persoonlijke bezittingen veilig opgeborgen kunnen worden. Om uw kleedkamer of andere ruimte zo praktisch mogelijk in te richten, kunnen we kasten leveren met  een verschillend aantal vakken. De lockers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals grijs, zwart en antraciet.

Bekijk hier onze lockerkastenCopyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW