Tekeningladekast

Tekeningladekast

 

In een tekeningladekast ook wel tekeningkast genoemd kunt u uw grotere documenten zoals A0 en A1 veilig opbergen. U kunt het document in zijn geheel in de kast plaatsen waardoor er geen kans is op beschadigingen. De kast is ideaal te gebruiken als architectenkast of om bijvoorbeeld bouwtekeningen in op te bergen. Wij hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment zodat u uw ruimte zo praktisch mogelijk kunt inrichten. Zo hebben we kasten met 5 laden, 6 laden, 10 laden of 15 laden. De laden zijn centraal afsluitbaar zodat u alles ook veilig kunt opbergen.

U heeft de keuze uit ons eigen merk kast of de kasten van het merk Bisley. De Bisley tekeningladekasten zijn verkrijgbaar in meer kleuren en er is wat meer staal in de kast verwerkt. Daarnaast kunt u de laden van de Bisley kast ook indelen in A3, A4, A5 of A6 formaat. De tekeningladekast kunt u kiezen in diverse kleuren zoals grijs, zwart, zilver, wit, blauw, geel en nog vele andere kleuren. Zo is de kast niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi om naar te kijken. De kasten hebben een stevige stalen gelaste constructie zodat deze geschikt zijn voor intensief en langdurig gebruik.

Tekeningladekast

A0 en A1 Tekenladenkast Parijs

De Tekenladenkast Parijs is verkrijgbaar in A0 en A1 formaat. Deze kast is enkel verkrijgbaar in de kleur lichtgrijs en is afgewerkt met een krasvaste epoxy poeder coating. De kast heeft 6 laden die centraal afsluitbaar zijn.

Meer informatie


Bisley tekeningkast

Bisley tekeningkast 15 laden A0

De Bisley tekeningkast A0 heeft 15 laden waarin u uw documenten kunt opbergen. U heeft de keuze uit maarliefst 10 verschillende kleuren zodat de kast niet enkel praktisch, maar ook stijlvol is. De tekeningkast is ook verkrijgbaar met 5 laden of 10 laden.

Meer informatie


Bekijk al onze Tekeningladekasten

Klik hier om alle uitvoeringen te bekijken.

Copyright © 2021 Officecity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01