Vacatures

Vacature Allround boekhouderFunctieomschrijving

Ben jij iemand die vrolijk wordt van een brede, maar ook zelfstandige functie in finance? En dat in een leuk team en groeiend bedrijf? Dan is dit de baan voor jou! Een leuke job voor iemand met ervaring in een soortgelijke functie!

Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor de crediteuren en debiteuren administratie en het verwerken van de bank en grootboekrekeningen. Wij richten ons op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt, dus je hebt te maken met regelgeving van verschillende landen. Je doet BTW en ICP aangifte en je helpt met het voorbereiden van de jaarrekening. Je zorgt dat de administratie up to date blijft, je voert controles uit en brengt rapportages uit.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die zeer nauwkeurig werkt en het leuk vindt om een internationale boekhouding te voeren. Je hebt al minimaal 5 jaar ervaring en vindt het leuk om bij een jong en snelgroeiend bedrijf te werken. Je trekt werk naar je toe en wilt dat de administratie bij is. Je denkt mee hoe administratieve processen verder verbeterd kunnen worden en je hebt een proactieve houding.

Wij bieden:
• Een mooi marktconform salaris afhankelijk van je ervaring. (€2.500 - €3.000 op basis van 37.5 uur)
• Je werkt in een gezellig team en we hebben meerdere bedrijfsuitjes per jaar.
• Je werkt aan een zit sta bureau en op een goede ergonomische bureaustoel met uitzicht op het Spaarne.

Functie-eisen
• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Je bent nauwkeurig en analytisch
• Je hebt ervaring met het boekhoudprogramma King (Of soort gelijk programma )
• Je woont in de omgeving van Haarlem

Bedrijfsprofiel
Officecity is een bedrijf met toonaangevende webwinkels in Nederland, België en Duitsland die een ruim assortiment kantoormeubelen verkopen aan bedrijven en particulieren. Wij zijn gevestigd in Haarlem en beschikken over een showroom.

Bedrijfscultuur
Open, gezellig, ambitieus, teamwerkShowroom Officecity Kantoormeubelen
Copyright © 2020 Officecity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01