Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Bureaustoelen informatie

Een ergonomische bureaustoel is belangrijk voor het tegengaan van klachten. Het is belangrijk dat zowel de hoek van de armen als van de benen ca. 90 graden bedraagt. Daarnaast is het belangrijk dat u het volledige zitvlak van de bureaustoel gebruikt. Bent u op zoek naar de juiste bureaustoel voor op uw werk, houdt u er dan rekening mee dat een stoel voldoet aan de eisen die u belangrijk vindt. Standaard is een bureaustoel geschikt voor mensen tot ca. 110kg. We hebben in ons assortiment ook een stoel die geschikt is voor zware mensen

Het gaat er om dat u er elke dag tot 8 uur op moet kunnen zitten, zonder klachten te krijgen. Het blijft een persoonlijke aankoop en iedereen heeft andere eisen voor een bureaustoel. Een merk bureaustoel waar u altijd goed zit en ook 10 jaar fabrieksgarantie biedt is Interstuhl.

 

Bureaustoelen

Een goede zithouding voorkomt lichamelijke klachten, zoals rugpijn en nekpijn. Door middel van een goede ergonomische bureaustoel kunt u de stoel zo instellen zodat u een actieve en gezonde houding heeft. Een goede zithouding bevordert de arbeidsproductiviteit. Onderstaand treft u verschillende bureaustoelen aan die u naar uw persoonlijke wensen kunt instellen om ergonomisch te kunnen werken.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren