Kapstokken

Bij iedere kantoorinrichting hoort een kapstok. Dit zorgt voor een net en overzichtelijk kantoor. Wij hebben kapstokken in vele formaten en materialen, zodat er altijd iets tussen zit geschikt voor uw kantoor.

10 Producten

Aflopend sorteren

10 Producten

Aflopend sorteren

Kapstokken informatie

Een kapstok is belangrijk

Heeft u een bedrijf waar dagelijks klanten over de vloer komen? Dan komt het onprofessioneel over wanneer overal jassen over stoelen hangen of op tafels liggen. De kapstok lijkt snel onnodig, maar zorgt toch voor een overzichtelijk en netjes kantoor. U kunt altijd kiezen om er ook een parapluhouder bij te nemen. In dit geval zal het water afkomstig van de paraplu niet over u vloer druipen of langs de witte muur.

Diverse optiemogelijkheden

Naast de optie voor een parapluhouder kunt u ook kiezen voor verschillende haken. Wilt u echt een kledinghanger voor een chique uitstraling of gewoon haken om zoveel mogelijk jassen op te kunnen hangen? U vindt ze allemaal op onze website. Voor een wendbare kapstok kunt u kiezen voor een rijdend onderstel of wanneer u liever alles strak wilt wegwerken, kiest u voor een kapstok die bevestigd kan worden aan de muur. Al onze materialen voor de kapstokken zijn zodanig behandeld, dat deze niet gaan roesten.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.