Belcellen

6 Producten

Aflopend sorteren

6 Producten

Aflopend sorteren

Belcellen informatie

Ontdek ons assortiment innovatieve belcellen die ontworpen zijn om de privacy en productiviteit in drukke kantooromgevingen te verbeteren.


Belcellen voor extra concentratie en privacy

Wanneer u op zoekt bent naar een rustige plek om even geconcentreerd te werken of om vertrouwelijke gesprekken te voeren dan zijn onze belcellen geschikt voor u!


Onze compacte belcellen zijn voorzien van akoestisch absorberende panelen. Hierdoor kunt u stil werken zonder omgevingsgeluiden en luistert de afdeling ook niet mee met uw gesprekken. De belcellen zijn voorzien van goede luchtcirculatie systemen en verlichting. 

Wilt u meer te weten komen over onze collectie belcellen neem dan contact op met onze productspecialisten.


Belcellen kopen bij OfficeCity

OfficeCity is al meer dan 15 jaar dé leverancier van kantoormeubelen en is een begrip in Haarlem en omstreken. Onze productspecialisten en stylisten worden jaarlijks getraind op ergonomisch werken, productkennis, trends en duurzaamheid. Wij zijn gespecialiseerd in het opleveren van kantoorprojecten. Heeft u een aanvraag voor de inrichting van een nieuw kantoor of bedrijfsruimte? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of vraag meteen vrijblijvend advies aan.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.