OfficePods

4 Producten

Aflopend sorteren

4 Producten

Aflopend sorteren

OfficePods informatie

Ontdek ons assortiment innovatieve OfficePods die ontworpen zijn om de privacy en productiviteit in drukke kantooromgevingen te verbeteren.


OfficePods voor extra concentratie en privacy

Wanneer u op zoekt bent naar een rustige plek om even geconcentreerd te werken of om vertrouwelijke gesprekken te voeren dan zijn onze OfficePods geschikt voor u!


Onze OfficePods zijn voorzien van akoestisch absorberende panelen. Hierdoor kunt u stil werken zonder omgevingsgeluiden en luistert de afdeling ook niet mee met uw gesprekken. De OfficePods zijn voorzien van goede luchtcirculatie systemen en verlichting. Naast bovenstaand aanbod kunnen we OfficePods leveren in anderen maten, kleuren en materialen. Er is veel mogelijk dus neem vooral contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend maatwerk advies.


OfficePods kopen bij OfficeCity

OfficeCity is al meer dan 15 jaar dé leverancier van kantoormeubelen en is een begrip in Haarlem en omstreken. Onze productspecialisten en stylisten worden jaarlijks getraind op ergonomisch werken, productkennis, trends en duurzaamheid. Wij zijn gespecialiseerd in het opleveren van kantoorprojecten. Heeft u een aanvraag voor de inrichting van een nieuw kantoor of bedrijfsruimte? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of vraag meteen vrijblijvend advies aan.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.