Kantinetafels

Een pauze nemen is onmisbaar tijdens een werkdag. Het is belangrijk om een kantineruimte in te richten waar pauze gehouden kan worden. Bekijk ons assortiment kantinetafels en combineer deze met onze mooie vergaderstoelen om de ruimte praktisch en stijlvol in te richten.

Producten 1-30 van 32

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 32

Pagina
Aflopend sorteren

Kantinetafels informatie

Kies voor de juiste kantinetafel

Een pauze nemen is onmisbaar tijdens de werkdag. Het onderbreekt de werkzaamheden en zorgt ervoor dat de arbeidsproductiviteit op peil blijft en de medewerkers tevreden blijven. Tijdens een werkdag is het belangrijk om voldoende te bewegen en is het dus raadzaam om tijdens een pauze een loopje te maken. Naast voldoende beweging is het belangrijk om rustig te kunnen zitten en gebruik te maken van een kantineruimte.

De kantineruimte

Een kantineruimte is doorgaans voorzien van een kantinetafel en kantinestoelen. Daar waar een bureau in hoogte verstelbaar dient te zijn om ergonomisch verantwoord te kunnen werken, is dit bij een kantinetafel niet noodzakelijk. Aan een kantinetafel wordt immers minder lang gezeten en een tafel in vaste hoogte voldoet dan prima. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de kantoorruimte kan ook worden gekozen voor een kantinetafel die eveneens voldoet als vergadertafel. Belangrijk is om te kiezen voor kantinestoelen met een aangenaam zitcomfort. Indien een tafel wordt gebruikt voor pauze en voor vergaderingen zijn actieve stoelen beter zodat het een actieve zithouding kan bevorderen. Zorg naast de tafel en stoelen voor een aantrekkelijke ruimte waar iedereen rustig en comfortabel kan zitten. Plaats bijvoorbeeld ook kunstplanten, schilderijen of kies voor een tafeltennistafel.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.