Folderstandaard

Folderstandaards zorgen voor een nette en representatieve display van uw folders. Dankzij ons ruime assortiment kunt u kiezen voor een folderstandaard die bij uw kantoor past. Was u op zoek naar een andere folderstandaard? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

5 Producten

Aflopend sorteren

5 Producten

Aflopend sorteren

Folderstandaard informatie

Toon brochures op een nette en overzichtelijke manier met een folderstandaard

Op onze site vindt u meerdere stijlvolle folderstandaards voor het plaatsen van uw folders en/of brochures. Dankzij de folderstandaard kunt u uw brochures op een nette en overzichtelijke manier laten zien. De standaards zijn om deze reden uitermate geschikt om in uw wachtruimte en/of ontvangstruimte te plaatsen. Daarnaast zijn de folderstandaards ook zeer makkelijk in het gebruik op beurzen. Wij hebben folderstandaards geschikt voor A4, A5, Din Lang en Din A4.

Diverse mogelijkheden

Al onze displays zijn gemaakt van staal en afgewerkt met een coating. De compartimenten voor de folders zijn vaak doorzichtig om de folder volledig in het zicht te brengen. U kunt zelf kiezen of u wilt gaan voor een luxe of een simpele uitvoering. Tot slot hebben we ook folderdisplays die u volledig kunt inklappen en uitvouwen. Ideaal voor zakenreizen en conferenties.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.