Ladekasten

Producten 1-30 van 63

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 63

Pagina
Aflopend sorteren

Ladekasten informatie

Ladenkasten voor het opbergen van uw documenten

Voor het opbergen van uw dossiers en ander kantoormateriaal kunt u ladenkasten plaatsen. Voor kantoorartikelen en dossiers die u vaak nodig heeft kunt u een ladeblok onder uw bureau plaatsen.

Zeer praktisch

Een ladeblok is verkrijgbaar met materiaalladen, met hangmappenladen of een combinatie hiervan. Een ladeblok voorzien van wielen is gemakkelijk verrijdbaar, echter zal deze niet verrijden als u enkel de lade open en dicht doet. Indien u regelmatig dossiers gebruikt kunt u kiezen voor een dossierkast. Per lade kunt u hier namelijk circa 60 hangmappen in kwijt. Doordat de lade geheel uittrekbaar is, kunt u direct bij de inhoud van de kast. Om uw inhoud veilig op te bergen zijn alle ladekasten afsluitbaar. Enkel de meerladekasten zijn niet voorzien van een slot.

Ladenkasten voor langdurig en intensief gebruik

Alle ladenkasten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in kantoor waardoor deze geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW