Zit sta bureaus

Een zit sta bureau is ideaal geschikt om de hoogte van uw bureau regelmatig te verstellen. Zo kunt u zittend werken afwisselen met staan.

Producten 1-30 van 36

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 36

Pagina
Aflopend sorteren

Elektrisch zit sta bureau kopen

Een zit sta bureau wint in menig kantoor aan populariteit. Door afwisselend staand en zittend te werken worden lichaamsklachten zoals rugpijn en nekpijn voorkomen en zorgt het ervoor dat medewerkers voldoende in beweging blijven. Daarnaast is uit onderzoek naar voren gekomen dat u scherper bent als u tussendoor staand werkt.


Wat zijn de twee belangrijkste voordelen van een zit-sta bureau?

 1. Flexibiliteit: Ideaal voor een flexplek. Door een zit sta bureau aan te bieden kunnen medewerkers zelf bepalen hoe hoog zij hun zit-sta bureau willen afstellen. Dit kan handmatig en elektrisch. Een elektrisch zit-sta bureau is wel zo prettig als uw medewerkers het bureau regelmatig moeten verstellen.
 2. Ergonomie: Door het werken aan een zit/sta bureau wordt dynamisch werken bevorderd. Door zittend te werken af te wisselen met staand werken blijft iemand in beweging wat de gezondheid ten goede komt. Om ergonomisch verantwoord te werken is een goede hoogte van het bureau vereist om zo de juiste werkhouding aan te kunnen nemen. De elektrisch verstelbare bureaus zijn verkrijgbaar om in te stellen vanaf 62cm hoog t/m 130cm hoog. We hebben meerdere formaten, zoals de meeste standaard breedtematen: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm.


Zit-sta bureau met een geheugen

Steeds meer elektrische zit-sta bureaus beschikken over een memory functie. Druk op de knop en het elektrische bureau gaat automatisch naar de ingestelde hoogte.


CPU-houder voor een zit-sta bureau

Een van de belangrijkste accessoires van een zit-sta bureau is de CPU-houder (desktop-houder). Bij een zit sta bureau is het handig om een CPU-houder onder het blad te monteren. Zo gaat de desktop automatisch met het bureaublad mee omhoog en omlaag.

Checklist: waar op letten bij de aanschaf van een zit-sta bureau?

  • Instelbaarheid van de hoogte. Kies voor een NPR-bureau wanneer u langer bent dan 1.93cm.
  • Wilt u dat de hoogte handmatig of elektrisch in te stellen is?
  • Wenst u een memory functie? Handig wanneer meerdere mensen aan hetzelfde bureau werken.
  • Voldoende werkbladruimte. De Arbo richtlijn adviseert een minimale diepte van 80 cm en een breedte van 120 cm.  
  • Stevigheid en stabiliteit. Het bureau moet in staat zijn om het gewicht van apparatuur en andere accessoires te kunnen dragen. Wiebelende monitoren zijn niet gewenst als u geconcentreerd aan het werk bent.
  • Is het bureau eenvoudig in te stellen zonder een manual te hoeven lezen? Dat zou namelijk niet handig zijn als er meerdere mensen aan moeten werken.
  • Wij streven zelf naar duurzaamheid in onze bedrijfsvoering en voeren ook de druk op bij onze fabrikanten. Helaas kunnen we nog niet een volledig ecologisch verantwoord bureau aanbieden. Die bestaan immers (nog) niet. Wel kunnen we u helpen bij het maken van een verantwoorde keuze.
  • Welk bureau past het beste bij uw kantoordesign? Deze keuze is naast de technische mogelijk uiteraard ook voor een groot deel gebaseerd op uiterlijk. Van warm houtfineer tot strakke betonlook. Bijna alles is mogelijk. We begrijpen dat het kiezen daarom soms lastig is. Boek een afspraak bij één van onze stylisten voor advies.

Hulp nodig bij het kiezen van een zit-sta bureau?

Probeer de zit-sta bureaus uit in onze showroom in Haarlem! We laten u graag een demonstratie zien van de mogelijkheden van verschillende (elektrische) zit sta bureaus. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om uw bureau en/of stoel af te stellen volgens de belangrijkste ergonomische Arbo richtlijnen.


Zit-sta bureau kopen bij OfficeCity

Bij OfficeCity geloven we in persoonlijke service. Daarom heeft u bij ons een vast contactpersoon die u met raad en daad bijstaat. Naast telefonische ondersteuning bent u ook altijd welkom in onze showroom in Haarlem! Wacht niet langer, geef de productiviteit en welzijn van uw medewerkers een boost met een sta-zit bureau van OfficeCity!


Zit-sta bureau kleuren

Ons aanbod zit-sta bureaus zijn in meerdere kleuren leverbaar. Het is ook mogelijk om de kleuren van het blad en van het frame te combineren naar uw voorkeuren. Bekijk bijvoorbeeld eens onze selectie zit sta bureau wit of onze zwarte zit sta bureaus.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.